Diogenes z Synopy
Go
|
a po co? Nie zmieniam nic specjalnie z powodu, że coś robię lub nie robię. Normalnie jem. Gdy zgłodnieje to se wypiję lub zjem
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Te niskie tłuszcze to tylko przy dużym spadku wagi mogą być (głównie na początku DO). A tak nie. Przy większej aktywności fizycznej więcej tłuszczu trzeba...
W moim wypadku jest mała ilość tłuszczu do zbicia, zwykła kosmetyka bo ważę 75kg/174cm wzrostu ale ten fat to głównie dół brzucha. Może dam jeszcze szansę większej ilości biegania i złotej proporcji.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ja mam skórę w dole brzucha. Renia co mam pić, aby zniknęła?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale u mężczyzn zwisająca skóra w dole brzucha to norma przecież! Tego się raczej nie leczy...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
fakt Ale skóra pozostała po nadmiarze tkanki tłuszczowej nie chce się za bardzo wchłaniać. I to parę lat. Trochę znikło. Była naciągnięta ileś tam lat, więc pewnie tyle samo musi być luźnawa
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Chłodno po całym dniu opadów - 13 okrążeń, akurat zdążyłem przed zamknięciem. Dzięki!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ochłodziła się woda z 16 st max. Wobec tego wybrałem krytą pływalnię. Z 1,5 km szybko zleciało. Więc posiedziałem jeszcze trochę, biczując się.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
ochłodziła się woda z 16 st max. Wobec tego wybrałem krytą pływalnię. Z 1,5 km szybko zleciało. Więc posiedziałem jeszcze trochę, biczując się. Delfinem szybko leci
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
|
U mnie z rana 27 stopni w słońcu więc biegało się średnio. Poszło 5.2km/29min, tempo zadowalające ale czułem że słabnę i dałem sobie spokój. Jutro też jest dzień
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Po torze biegasz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
U nas jeszcze trwa sezon na kąpiele w jeziorze. Byliśmy na spacerze z psem i wymoczków nie brakowało ale woda nawet ciepława.
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
|
Po torze biegasz?
Tak, dokładnie po wewnętrznej więc łatwo jest sprawdzić endomondo które np dzisiaj oszukało mnie o 200m
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
|
Pytanie. Czy na takie luźne bieganie, bez żyły, 30-60min warto brać jakąś wodę i coś tam popijać w trakcie czy nie zawracać sobie tym głowy i uzupełnić płyny po bieganiu?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
mnie sie podoba ta optymalna z drągiem
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pytanie. Czy na takie luźne bieganie, bez żyły, 30-60min warto brać jakąś wodę i coś tam popijać w trakcie czy nie zawracać sobie tym głowy i uzupełnić płyny po bieganiu?
Jak czujesz, ja zawsze popo i przed.
|
|
|
|
|
|
|
|