Gavroche
|
Mi siÄ tylko puszysta kobieta wyĹwietla. SwojÄ
drogÄ
to moja klientka, koty ma.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
A mi siÄ jakaĹ kobita biegajÄ
ca, szczupĹa wyĹwietla Czyli kaĹźdemu co innego?
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
|
Ta szczupĹa to pewno ta wĹaĹciwa Co do produktu to zwie siÄ to spodnie funkcyjne i kosztuje 35zĹ. CoĹ tam ma oddychaÄ, coĹ chroniÄ przed wiatrem, oblukam
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
Ta szczupĹa to pewno ta wĹaĹciwa Co do produktu to zwie siÄ to spodnie funkcyjne i kosztuje 35zĹ. facet w rajtuzach super wyglÄ
da. Ale waĹźne, Ĺźe ciepĹo w tyĹek  Gdyby to Rysiu nasz byĹ, to by nie byĹo dziwne. Ale taki doĹwiadczony propagandzista, sam zapÄdziĹ siÄ w kozi rĂłg Â
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
WyraĹşne ochĹodzenie, 5 stopni, mokro. Zamykam sezon letni do odwoĹania i otwieram tymczasowo jesienny. DziĹ od 7 okrÄ
Ĺźenia bieg w towarzystwie liska. Raczej mĹody i ciekawski niĹź wĹciekĹy. TrzymaĹ siÄ na 2-3 metry za mnÄ
lub obok. Ale po zatrzymaniu nie dawaĹ siÄ podejĹÄÂ . Niestety nic dobrego do jedzenia nie wziÄ
Ĺem na bieĹźniÄ, a naleĹźaĹo mu siÄ za ostatnie kilometry.Â
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Kilka km, dobrze siÄ bieglo bo znĂłw lis mnie goniĹ. Na przyspieszeniach prawie wpadaĹ pod nogi wiÄc nie bÄdÄ jednak przyspieszaĹ.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
TrochÄ cieplej, kilka km wyczĹapane bo mnie lis nie goniĹ tym razem a i trochÄ zjechany dziĹ byĹem/jestem? WiÄc w sumie akurat. DziÄkujÄ.Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lis goni czĹowieka a nie ucieka?
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Lis goni czĹowieka a nie ucieka? Tak bo to byĹ specjalny lis, trener ktĂłry pogoniĹ Ĺźebym nie zwalniaĹ i wskakiwaĹ prawie pod nogi Ĺźebym nie przyspieszaĹ. Dziwne? A jednak... Â
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|