Blackend
|
Dzisiaj mała 5 kilometrowa przebieżka, w ramach rozbiegania kolan. Nawet polubiłem te wysokie temperatury, można bez koszulki biegać i nic nie przykleja się do pleców. Tempo oczywiście jest wolniejsze, ale najważniejsze że do samego końca bez przerywania.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Za rozbieganie to ja się wkrótce wezmę bo kolanom wczoraj dałem popalić (ale tylko troszkę) na koszach. Dziś, na razie relaks, tzn. udało się popływać na fali, prawie jak w morzu bo dawno tego nie robiłem. Dobre na kolana i nerwa koi . Najważniejsze że mój dziennik biegowy przetrwał, chociaż nie był i tak nazbyt skrupulatny, ale jednak. Teraz tylko trzeba będzie nieco tłuszcza dorzucić, może z białka lekko spuścić co by nadto w tych podbiegach nie spuchnąć. Zobaczymy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Powód zawsze się znajdzie, jak trzeba...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, "dobra zmiana" się dla przykładu specjalizuje we wmawianiu, że czarne jest białe, ale to przez ostatnie dwa lata Polska i Polacy doświadczają takich "cudów", a nawet 1/3 w to wierzy...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Naród na cudach chowany, to 500+ jak z nieba spadło
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Fajne ochłodzenie, 4km zaliczone, kolanka jak nowe.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na kolana ponoć prócz dobrej diety typu 5*wio, to 4flex najlepszy. Ale jak się chleba doje, to może się obędzie bez tego kolagenu z saszetki.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z racji wieku nie nadążam już za tymi nowinkami i pozostanę przy salcesonie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|