|
|
vvv
Gość
|
chciaĹam zbadaÄ
"badanie jadĹospisu" to jest dopiero rzadka usĹuga.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O homocysteinie to siÄ dowiedziaĹem dopiero w Ciechocinku. Ale jaja, co ja tam w tym towarzystwie robiÄ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Jak siÄ homocysteina okaĹźe "niewypaĹem", bo musi, to pewnie wygrzebiÄ
jakÄ
Ĺ nowoĹÄ na postrach. JuĹź gdzieĹ piszÄ
, Ĺźe obniĹźanie witaminami homocysteiny nie skutkuje tak jak siÄ spodziewano.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Pierwszy Bieg Jesienny. 4kilo/21min. Tyle po przerwie.Â
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czekam na znoĹnÄ
pogodÄ.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
O homocysteinie to siÄ dowiedziaĹem dopiero w Ciechocinku. Ale jaja, co ja tam w tym towarzystwie robiÄ? A bo tam to trzeba siÄ wiedza wykazywaÄ, co jeden to bardziej wiedzÄ
cy No i ten duchowy zwiastun co ma wynagrodzi sprawiedliwoĹciÄ
, tÄ
sprawiedliwoĹciÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pogoda dzisiaj idealna do biegania, wiÄc nie ma wymĂłwek, trzeba byĹo pobiec. ZaĹoĹźyĹem sobie z gĂłry tylko piÄ
tkÄ, bo dĹugo juĹź nie biegaĹem (z powodu deszczowej pogody ) i nie byĹem pewien jak bÄdzie. A byĹo nadspodziewanie dobrze, bez przerywania i z mocnym dĹugim finiszem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A byĹo nadspodziewanie dobrze, bez przerywania i z mocnym dĹugim finiszem. To dlatego ci biegacze takie miny majÄ
rozanielone.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Temperatury sÄ
teraz idealne do biegania. Bardzo przyjemne uczucie (biegacze pewnie to znajÄ
) gdy podczas biegu myĹlisz o czymkolwiek, a nie o bieganiu, bo wysiĹek jest obojÄtny. CoĹ jak spacerek do sklepu, gdy zastanawiasz siÄ co miaĹeĹ kupiÄ, bo kartki zapomniaĹeĹ. ByÄ moĹźe to zasĹuga niskich temperatur, moĹźe wybiegania pod koniec sezonu lub rzadszych wypadĂłw do lasu i jest wiÄcej czasu na regeneracje albo wszystko razem siÄ skumulowaĹo? W kaĹźdym razie jest super.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Dobrze opisane. Jest tak dzisiaj wĹaĹnie. Ale ja bez szaleĹstw 4kilo/20:30. To pewnie dlatego tak jest Ĺźe czĹowiek gotowy do drogi w ciepĹe strony jak gÄsi.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
A w miÄdzyczasie zaczÄĹo z lekka kropiÄ, oby to nie byĹ koniec pogody typu lato nad BaĹtykiem jak ostatnio.Â
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kilka dni to jeszcze potrwa. W jesiennym deszczu nie biegam, bo mi siÄ nie chce.
|
|
|
|
|
|
|
|