|
RafałS
|
Trochę lekki, złotko wolę, jutro jutro, może.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś nic już nie muszę . Odbębnione na koszach i +5% do skoczności, jeszcze znośnie na zewnątrz.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale mgła, słaba widoczność na trasce. 4kilo/21:słabo/musiałem zwolnić żeby się nie roztrzaskać. Jestem mokry, ale nie wiem ile spocony, a ile zroszony.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz jest fajny pogodowo tydzień do biegania.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Deszczowa niedziela. Bardzo smacznie sobie pospałem, a że deszcz się chwilowo wyczerpał to wykorzystałem. Ok. jedna dziesięciotysięczna obwodu ziemskiego/20:40. Na bieżni kałużaście z przewężeniami, grunt że jeszcze nie grząsko.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W miarę sucho, ciepło. 4k/21:10 + seryjka ciąg martwy obaloną bramką. Z 80kg mogło być.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś odpuściłem bo mokra zmiana póki co.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
10 okrążeń/21:00. Bardziej tak na latanie dziś, niż bieganie. Wiatr przeciwny momentami prawie zatrzymywał mnie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mokro, chłodno. 4km/20:54. Na razie tyle. Dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
0C, zimnym wieje. 18:59/4km, czyli chyba rekord sezonu . Letniego nie zdążyłem zamknąć, a już w czapce. Szkoda że nie spojrzałem przed końcem na czasomierz bo tak z... 18:55 jeszcze byłoby na wyciągnięcie nogi. Dzięki!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Najlepsi na 5000 metrów biegają poniżej 13 minut. Ale Ty czarny nie jesteś, widziałem zdjęcia, to chyba niezły wynik?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie wiem czy niezły, brak stosownego materiału porównawczego... Poza tym oczywiście po wybielaniu jestem, zwężaniu nozdrzy i takie tam...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie wiem czy niezły, brak stosownego materiału porównawczego... Poza tym oczywiście po wybielaniu jestem, zwężaniu nozdrzy i takie tam... Rewelacja! Sam bym tak teraz nie przeleciał, ale jak się na wiosnę rozbiegam...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wątpię, czy w przyszłym sezonie dam radę te 12.5km niżej godziny zrobić, bo latka lecą nieubłaganie. Zresztą w ogóle nie wiem, czy będę biegał, bo gdzieś czytałem, że to strasznie zdrowie rujnuje, stawy też, do niedokrwistości i krwiomoczu prowadzi z racji miażdżenia krwinek czerwonych w podeszwach podczas biegu... Więc aż taki samobójca to ja nie chcę być...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie ma się co rozpędzać. Z resztą wiosna to już za chwilę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zależy jak się liczy ...
|