Gavroche
|
Wątpię, czy w przyszłym sezonie dam radę te 12.5km niżej godziny zrobić, bo latka lecą nieubłaganie. Zresztą w ogóle nie wiem, czy będę biegał (...) O toto! Słuszne podejście.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie wiem czy niezły, brak stosownego materiału porównawczego... Poza tym oczywiście po wybielaniu jestem, zwężaniu nozdrzy i takie tam... To bardzo roztropnie, bo murzyn nie może być Polakiem, ale dla pewności dobrze jeszcze mieć krzyżyk na szyi i różaniec w kieszeni.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A w dłoni małą książeczkę nowego przymierza z królem i królową Polski...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
"Murzyn"-tfu, brzydkie, niestosowne słowo, nieakceptowalne w nowoczesnej Europie. Istniejąca w światłym świecie poprawność polityczna nakazuje aby używać słowo "Afroamerykanin". Przecież wszyscy wiemy, że Polska to Afryka, a Afryka to Polska. A Makumba jest Polakiem. A kto się nie zgadza to jest rasistą. Boże jedyny Makumbę zachowaj. Kto nie skacze ten z rasistami. Prawdziwi Polacy skaczą. https://www.youtube.com/watch?v=y_usOiAIeMk
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale się ci pomieszało.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ale się ci pomieszało. Być może, jest taka możliwość. Słowa o skakaniu nie nawiązują do zachowania p.Giertycha, tylko do reakcji publiczności na piosenkę z linku powyżej. Złości mnie gdy ktoś napiętnuje naród Polaków jako ksenofobów, rasistów, choć takie pojedyncze zachowania mają miejsce czasami w kraju.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Biały nie powinien pchać się na siłę do Afryki, a czarny do Europy, i.t.p. Co z tego, że poje za socjal, jak mu zaszkodzi i d--a zmarznie.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A białasa Ebola dopadnie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Afroamerykanin".
Teraz są afroeuropejczycy, bo afropolaków nie ma ponoć. Bo "trudno murzyna nazwać Polakiem". Godson też się z "europejskości" polskiej wyleczył, wrócił do Nigerii i za podatki Polek i Polaków sobie rancho urządził.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
No nie wiem, mnie się kiedyś o uszy obiło, że Olisadebe (czy jak mu tam) to czysty Kaszub, serio. Serio słyszałem, choć w żartach było
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A Yared Shegumo też biega w barwach Polski. Bo nie chciał być brytyjczykiem, nie to co niektórzy Polacy co to wyemigrowali z tolerancyjnego kraju.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A niech se biega, póki nogi nie skręci... Później się go pewnie deportuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Da się zrobić! Kwestia zapotrzebowań...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W malinach nie jest wcale źle, można wi.C sobie suplementować... Byleby bezkolczaste były...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale owoce się je, a nie pędy przecież!
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
W historii pisanej, co też ciężko bezkrytycznie przyjąć. No ale skoro tak. Ja pod górkę do szkół miałem, wiedzy nie mam, to kombinować w łepetynie muszę.
|
|
|
|
|
|
|
|