RafałS
|
Pierwszy bieg od olimpiady. -13C, bieżnia kurzy jak w najsuchsze lata. Księżyc pełny, pierwszy raz go widzę w takim dziwnym, zielono-żółtym kolorze. Musiałem odpuścić do 4km/23min. bo płuca wymraża.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coś chyba Tobie się "pokićkało"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Coś chyba Tobie się "pokićkało"... Taaaak?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A ja myślałam, że tylko mój mąż taki szalony, że biegał dziś 11km przy temp -15 stopni, a potem jeszcze godzinę na rolkach jeździł. Już dostał ostrzeżenie, że go do psychiatry umówię
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A ten kurz? A ten Księżyc zielono-żółty, to skąd niby? Popatrz na higrometr, acz Wejherówek nad morzem to możesz nie zobaczyć (z kontynentu ciągną te mrozy od ponad tydzień). Ziemia sucha jak pieprz. Kolor księżyca bardzo dziś dziwny, ale to trzeba było wcześniej na spacerek wyjść, przy jego wschodzeniu, a i to nie jest gwarancją bo u ciebie mogą być inne warunki atmosferyczne. U mnie dało taki nietypowy kolor - żółtko z niedojrzałą cytryną.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przy tak niskich temperaturach nie biegam, ale jak tylko jutro będzie cieplej...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Po jutrze przychodzi pojutrze, wiec może być jeszcze cieplej niż jutro. Więc można przesunąć o dwa dni tą "karę". A po pojutrze świat też się jeszcze nie kończy ("dobra zmiana" jeszcze też nie dobiegła do końca ) więc można przesuwać w czasie to bieganie dalej w oczekiwaniu na cieplejsze kolejne jutro i by "dobra zmiana" już dobiegła do mety.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ten kurz? A ten Księżyc zielono-żółty, to skąd niby? Popatrz na higrometr, acz Wejherówek nad morzem to możesz nie zobaczyć (z kontynentu ciągną te mrozy od ponad tydzień). Ziemia sucha jak pieprz. Kolor księżyca bardzo dziś dziwny, ale to trzeba było wcześniej na spacerek wyjść, przy jego wschodzeniu, a i to nie jest gwarancją bo u ciebie mogą być inne warunki atmosferyczne. U mnie dało taki nietypowy kolor - żółtko z niedojrzałą cytryną. W "Wejherówku" jest zupełnie inaczej, ziemia mokra jest a Księżyc żółty... Widziałam już biały Księżyc, pomarańczowy też, ale w odcieniu zielonkawym, to jeszcze nigdy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przy tak niskich temperaturach nie biegam, ale jak tylko jutro będzie cieplej... Właśnie tak u mnie zaczęło się lenistwo biegowe dwa lata temu! Ale tak sobie myślę, że będąc tuż przed sześćdziesiątką, to mam prawo już dziadzieć powolutku z wyboru...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jutro, jutro...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
To zapewne jeden z tych "wielbicieli" "owocu z dobrego drzewa", co to czeka aby nieruchawy "kamień mchem obrósł".?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przy tak niskich temperaturach nie biegam, ale jak tylko jutro będzie cieplej... Właśnie tak u mnie zaczęło się lenistwo biegowe dwa lata temu! Ale tak sobie myślę, że będąc tuż przed sześćdziesiątką, to mam prawo już dziadzieć powolutku z wyboru... To już chyba trzy albo i cztery lata minęły...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
U optymalnych rok, to jak u korytkowców dwa albo nawet cztery.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
To zapewne jeden z tych "wielbicieli" "owocu z dobrego drzewa", co to czeka aby nieruchawy "kamień mchem obrósł".?
|
|
|
|
|
|
|
|