|
|
administ
Go
|
No nie wiem, czy jednak zniechęcać, skoro sam nie biegam, czy zachęcać do biegania, bo nic lepszego dla podtrzymania zdrowia i kondycji natura nie wymyśliła.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No nie wiem, czy jednak zniechęcać, skoro sam nie biegam, czy zachęcać do biegania, bo nic lepszego dla podtrzymania zdrowia i kondycji natura nie wymyśliła.
Oj wymyśliła. Bieganie i skakanie.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Przykład idzie z góry. Widocznie istnieją jeszcze inne ukryte powody dla których warto oszczędzić sobie biegania. "Detoks toksyn" przegrywa ze "zmiażdżonymi krwinkami czerwonymi".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dla ryb jak najbardziej. Skóra ludzka nie jest dostosowana do moczenia w wodzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
moczenia w wodzie.
Można pływać w oliwie z oliwek, może nawet ciekawiej bo wypór mniejszy.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
...z chlorem.
Lubię pływać w rzece bo można pływać w miejscu, coś prawie jak rower stacjonarny tylko normalnie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wiesz - ja też. Ale tylko latem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla ryb jak najbardziej. Skóra ludzka nie jest dostosowana do moczenia w wodzie. A "hipoteza wodnej małpy"? Spójna taka.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, "milion lat przed naszą erą"...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Przykład idzie z góry. Widocznie istnieją jeszcze inne ukryte powody dla których warto oszczędzić sobie biegania. "Detoks toksyn" przegrywa ze "zmiażdżonymi krwinkami czerwonymi". A tym miażdżeniem to jest "ściema"... Jaka ściema? Bez " *** " to ściema. ".....Schistocyty (z jęz. grec. schistos-podzielony oraz kytos-komórka) to fragmenty krwinek czerwonych, które powstają w wyniku ich mechanicznego uszkodzenia....." http://odiagnostyce.pl/2017/11/19/schistocyty/Czyli mechaniczne ugniatanie stopami niewskazane.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Prawie lato dziś, mimo wichury. Skróciłem nogawki, zaś czas ledwie do 21:45/4kilo, na razie na razie... Skok obunóż do piaskownicy, z miejsca, po biegu - 8,5 buta. A zatem nie osięgłem jeszcze drugiej prędkości kosmicznej. Hmmm...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Miesiąc temu -15C, dziś 20C w cieniu. Ja jeszcze naturalnie w zimowym wydaniu. Ale gdy tylko się przenicuję to wtedy, wtedy...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Miesiąc temu -15C, dziś 20C w cieniu.
Polska - klimat przejściowy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przejściowo wieczór, 10C. 5x400m. Tak z 3/4 mocy, z truchtem i dochodzeniem pomiędzy. 1:28 1:34 1:36 1:38 1:35 Dzięks!
|
|
|
|
|
|
|
|