RafaĹS
|
Errata. Ostatnie okrÄ
Ĺźenie jednak byĹo 1:33 bo stoper lekko spóźniĹem wcisnÄ
wszy dokĹadniej drugim razem juĹź za metÄ
. Dobry!Â
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Masz babo placek, jak to mĂłwiÄ
.Â
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
CiepĹo, cieplej, najcieplej. PierwszÄ
pszczoĹÄ dziĹ z domu uwolniĹem. 12C, bieĹźnia jeszcze nieogarniÄta, krzywa. Tchu... tchu jeszcze brak, acz 20:51/4km tu mnie od zeszĹego roku nie byĹo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zimno tam u was. Ja wczoraj pomaszerowaĹem 12km to od 3km siÄ pociĹem jak myszka. Co prawda teraz duĹźo waĹźÄ, bo prawie 98kg, ale odprowadzanie ciepĹa przy 25 stopniach juĹź jest nie teges.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Ale to po zmroku . W dzieĹ teĹź koĹo >20C. No ale mnie tak z -2 kilo wystarczy do opty-opty top formy bo dawno tak ciÄĹźutki nie byĹem.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W weekenda otwieram sezon biegowy, ale to dopiero jutro.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Ja chyba teĹź siÄ wezmÄ, w koĹcu. Bo mnie kolano przestaĹo nasuwaÄ, ale to dopiero po wizycie u akupunkturzysty. CoĹ tam z niego igĹÄ
wyciÄ
gnaĹ, i przeszĹo.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
DokĹadnie, no ale coĹ z tych nudĂłw trzeba robiÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Sezon biegowy otwarty. Na razie maĹa 20 minutowa przebieĹźka na rozgrzewkÄ, a z czasem bÄdzie godzinka biegu. Nie popeĹniam juĹź tego bĹÄdu i nie zaczynam od peĹnego dystansu, bo potem miaĹem przez dwa, trzy dni kolana zabetonowane - gĹupie to byĹo i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Przyznam nie spodziewaĹem siÄ, a jednak... GratulujÄ otwarcia.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Ale chyba nie w tÄ
stronÄ? 3 tygodnie wiosny, temperaturka wieczorna iĹcie letnia, 15C. A ja 4km/21:13. Tak Ĺźeby nie rozpÄdzaÄ za bardzo siÄ bo i tak nie ma olimpiady w tym roku.Â
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Daj spokĂłj, marsze teĹź spoko, i takie dostojne, a nie brykaÄ jak ten mĹody kozioĹek.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przy Twojej wadze, fakt.
|