madre
Go
|
Się spostrzegłem po po niewcza sie, że za bardzo zagalopowałem się, znaczy nie zwolniłem się na czas w ograniczeniu pisania powyżej się.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasz numer do swojego dilera?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie lepiej miedzy sobą wymienić? Podać namiary?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na nudy nic lepszego
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Styrana życiem i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Małolata, widać po zębach, że mleczaki traci...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
U Czarnych trudno określić wiek, zwłaszcza na sportowej żyle. Może to być też jakiś dziwaczny przypadek reinkarnacji.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
U Czarnych trudno określić wiek, zwłaszcza na sportowej żyle. Może to być też jakiś dziwaczny przypadek reinkarnacji. Ja też mam maciutki problemik z jednoznacznym określeniem płci tej/tego reinkarnowanego "małolata". Młody ten biegacz,... więc czy jeszcze piersi nie urosły, czy też już zanikły z powodu młodości, czy też nigdy ich nie było? Małolata, widać po zębach, że mleczaki traci...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Może czeski błąd 16, a 61 - to dla niektórych najwyraźniej to samo! No wlasnie, niektorzy czytaja od prawa do lewa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś nie biegam. Na koszach se wymęczyłem. Trójki 52%. Wolne 84% (o ile nie zaniżyłem ociupinkę). Przedwczoraj rower. 40km z przeprawami wzgórzami itd. Kurę żem prawie rozjechał. Stała przy jezdni. Zobaczyła mnie ze 3 metry przede mną. Gdy byłem na metr to rzuciła się pod koło, na drugą stronę jezdni. Upiekło jej się na styk bo minimalnie zdążyłem przydusić hamulca.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja też dziś nie biegam i jutro nie mam zamiaru!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja też dziś nie biegam i jutro nie mam zamiaru! Wiemy, rozumimy... Ktoś musi pilnować dobrej zmiany.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jutro też nie biegam, ale za to grill jest w planach.
|
|
|
|
|
|
|
|