Jarek
Gość
|
Znaczy siÄ jest nadzieja Ĺźe polubisz emigrantĂłw
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
ByĹcie se pobiegali jak Tusek, a nie cienkie bolki. Ale nie moĹźna sobie tak miaĹźdĹźyÄ bezkarnie krwinek czerwonych w podeszwach!  A jaka kara spotka?Â
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
PonoÄ coraz wiÄcej PolakĂłw i czasem Polek uprawia dorywczo i na staĹe jakiĹ wysiĹek fizyczny - to dobrze wróşy... A nie tylko to piÄÄ set+...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
Ja za to raczej obserwujÄ w szeroko pojÄtym otoczeniu spadek spoĹźycia o jakieĹ 500%. Co do mobilnoĹci z wyglÄ
du to faktycznie idzie ku lepszemu i jeszcze bardziej widaÄ kto siÄ jeszcze nie zaczÄ
Ĺ ruszaÄ, a kto juĹź.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiem jak ciÄĹźko mi siÄ rozbiegaÄ po sezonie zimowym lub zbyt dĹugiej np. 2 tygodniowej przerwie w trakcie sezonu. Niby moĹźna spacerowaÄ, jeĹşdziÄ na nartach czy na rowerku, ale to nie to samo, tym bardziej Ĺźe lata lecÄ
. Trzeba biegaÄ dopĂłki chÄci sÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Niby tak, ale to jakaĹ wspĂłĹczesna ustawa. A wg olimpijskiej, przedwiecznej to niestety strefa podpodiowa. Acz bez ukierunkowanego treningu, jedynie z doskoku niejako to jak najbardziej za, a nie przeciw.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Pewnie test dla mundurowych.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
Podoba mi siÄ ustawowy wiek zdziadzienia - 30 lat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
ChĹodny wieczĂłr. 10stadiĂłw now./21min. z hakiem.Â
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
Zimno to gÄstsze powietrze - wiÄksze opory aerodynamiczne.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Acz lepsze chĹodzenie, opory to chyba teĹź podejmowalno-tematyczno-praktyczne bo w zimnie trudniej siÄ nos wyĹciubia czÄsto. Acz nie bÄdÄ dyskutowaĹ. AkceptujÄ to usprawiedliwienie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Zimno to gÄstsze powietrze - wiÄksze opory aerodynamiczne. Ale wydajnoĹÄ roĹnie czym niĹźsza temperatura chĹodziwa, wyĹźsza róşnica temperatur miÄdzy chĹodziwem, a wytwornicÄ
energii i pewnie jeszcze coĹ o czym zapomniaĹem...Â
|
|
|
|
|
|
|
|