Edyta
Gość
|
a wiec lepiej nie wiedzieÄ, czy wiedziec Ĺşle? sĹuchaÄ dobrych rad, czy zgĹebiaÄ wiedzÄ samemu? O! to sa bardzo "potchfytliwe" pytania !
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
skoro edyta nie wie, to ja odpowiem
za JK: lepiej nie wiedziec, niz wiedziec zle jesli rady sa dobre, to oczywiscie sluchac
a jak nie sa, to: nie rusz, spokoj, do nogi, siadĹ...
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
skoro edyta nie wie, to ja odpowiem
za JK: lepiej nie wiedziec, niz wiedziec zle jesli rady sa dobre, to oczywiscie sluchac
a jak nie sa, to: nie rusz, spokoj, do nogi, siadĹ...
Ale czy "mlotkowy" moze odrĂłznic rade dobra od zlej? Skad mlotkowy ma wiedziec,ze jakas rada jest zla?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
skoro edyta nie wie...
O moja droga,za daleko sie posunelas z takim stwierdzeniem,to jest mocno naciagane z Twojej strony
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Gość
|
Skad mlotkowy ma wiedziec,ze jakas rada jest zla? otóş to, otóş to - skÄ
d wiadomo, Ĺźe JK ma racjÄ? Â moĹźe dobrze radzÄ
co poniektĂłrzy na forum? Za kim iĹÄ? Kogo uwielbiaÄ? Â Dobre to ZO czy nie dobre? Â
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
otóş to, otóş to - skÄ
d wiadomo, Ĺźe JK ma racjÄ? Â Z autopsji i obserwacji tego co sie wokol dzieje
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
Skad mlotkowy ma wiedziec,ze jakas rada jest zla? otóş to, otóş to - skÄ
d wiadomo, Ĺźe JK ma racjÄ? Â moĹźe dobrze radzÄ
co poniektĂłrzy na forum? Za kim iĹÄ? Kogo uwielbiaÄ? Â Dobre to ZO czy nie dobre? Â Czy zboza sa jadalne na DO?Okazuje sie ,ze som "jadalne"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
Jak jeszcze raz przeczytam teksty w stylu ;"jestem na DO od 5 czy 7,czy 12 lat i teraz dopiero odstawilam zboza" -to mi sie tu zolci uleje ! To po prostu niebywale!!!!!!! Jakie tengie som ludzkie umysla!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Gość
|
Z autopsji i obserwacji tego co sie wokol dzieje no tak - pozostaje jeszcze metoda prĂłb i bĹÄdĂłw  odkrywania tego co juĹź dawno odkryte ale po co sie uczyc - to takie wysoko energetyczne / lepiej pobiadoliÄ na forum, zawsze znajdzie siÄ jakaĹ bratnia dusza Â
|
|
|
|
|
|
|
toan
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Gość
|
bo sÄ
takie "numery", ktĂłrych nigdy sie nie zapomina
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
MĂłwcie co chcecie,ale chĹopcy z tamtych lat sÄ
"debest" -szkoda,ze teraz nie ma takich
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
z autopsji to ludzie wiedzieli, ze ziemia jest plaska, a od tluszczu sie tyje. czyli mniej wiecej tyle ile mozna sie dowiedziec przesiadujac w swoim ciemnym mieszkanku i powarkujÄ
c na forum.
ani mlotkowy, ani nawet motorniczy wiedziec nie moze. moze sie tylko domyslac, kto ma racje a kto ma swieta racje. albo lepiej czyja racja jest mojsza a ktora tylko twojsza.
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
czyli szkodza te mleczne czy nie szkodza? dobry ten cholesterol jest czy zly?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
z autopsji to ludzie wiedzieli, ze ziemia jest plaska, a od tluszczu sie tyje. czyli mniej wiecej tyle ile mozna sie dowiedziec przesiadujac w swoim ciemnym mieszkanku i powarkujÄ
c na forum.
PrÄ
d ci wyĹaczyli? Ogromnie ci wspolczuje ,nie wiem jak to jest z autopsji,ale widze,ze ciemno jest na dworze wiec pomyslalam,ze musisz sie czuc okrutnie w swym ciemnym mieszkanku
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
czyli szkodza te mleczne czy nie szkodza? dobry ten cholesterol jest czy zly?
_flo... nie filozofuj
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
|