Edyta
Gość
|
Ale sie nie przejmuj.ZapĹacisz zalegĹy rachunek,to Ci "wĹonczom"
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
czyli szkodza te mleczne czy nie szkodza? dobry ten cholesterol jest czy zly?
_flo... nie filozofuj myslalam, ze odpowiesz. bo ty zawsze tak wszystko wiesz edyta. z autopsji...
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
_flo nie rozmydlaj swojego problemu.Piszesz najpierw,ze masz ciemno w mieszkanku,potem,Ĺźe jasno,a na konic wynika,Ĺźe jest ciemno ,bo nie widzisz klawiatury. I czego tu sie wstydzic? To ,Ĺźe ci sciagneli licznik,to jeszcze nie powod do wstydu!Nie powinnas sie tak tym przejmowac.Zaplacisz,to ci zaloza znow i po problemie. Nie nalezy robic z igly widly. Dobrze,ze zaczelas o tym pisac,Ĺźe nam powiedzialas o swoim problemie,ale zastanawia mnie jedno...co ma wspolnego zdjecie licznika z bieganiem?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
czyli szkodza te mleczne czy nie szkodza? dobry ten cholesterol jest czy zly?
_flo... nie filozofuj myslalam, ze odpowiesz. bo ty zawsze tak wszystko wiesz edyta. z autopsji... A tak poza tym,to chyba sobie jaja robisz oczekujac powaznej odpowiedzi ode mnie ,a sama zaczynajac trollowac o ciemnym mieszkanku Nie ze mna takie numery!
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Gość
|
Temat jest o bieganiu ale oczywiĹcie Grizli i Edyta nie biegaja tylko ĹcigajÄ
sie w swoich przegĹupawych docinkach,nie zauwazajac ze im obojgu sĹoma z bytĂłw wyglada i niedĹugo stanÄ
sie" choholami"
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Gość
|
Moze to kogos zaciekawi (o ile ewentualni zainteresowani zdaza przeczytac zanim Edysia bedzie laskawa przygniesc te informacje sterta swoich postow) 11 listopada po raz 20 odbedzie sie bieg niepodleglosci. Z uwagi na podwojny jubuleusz liczba miejsc ograniczona. (5 000) start: godzina 12:00 11 listopada, Krakowskie przedmiescie przy pomniku Kopernika. Wpisowe: do 7 pazdzierza: 20,- potem: 40,- w dniu biegu: 90,- (o ile beda miejsca) Aktualnie zapisanych okolo 700 osob. (wtorek, 28 10) informacje: http://wosir.waw.pl/?pid=1&id=191
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Gość
|
Niesamowite jak dynamicznym srodowiskiem jest czĹowiek Wczoraj ledwo dobiegĹem do poĹowy dystansu, a dziĹ nawet nie wiem kiedy przybiegĹem, ot tak jakos zasĹuchaĹem siÄ Czym róşniĹy siÄ u mnie te dni? Przede wszystkim zawartoĹciÄ
tĹuszczu w stosunku do reszty skĹadnikĂłw. Wniosek dla mnie? Energia mili PaĹstwo - energia, liczy sie tylko energia. No i prawo Liebiega - niech bedzie
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Gość
|
Co do biegu niepodleglosci to zajetych jest juz 60% miejsc.
Ponoc biegna siatkarze AZSu i pilkarze cwks - tak wiec jest szansa porownac swoj czas z osobami, ktore trnuja regularnie. Nie wiem ktorzy zawodnicy konkretnie zostali wytypowani do delegacji, byc moze na trasie pojawi sie jakis obecny reprezentant kraju?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
... byc moze na trasie pojawi sie jakis obecny reprezentant kraju?
czyli moĹźe Ty,tak?
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Gość
|
czyli moze Ty,tak? Sugerujac, ze moglbym byc pilkarzem cwks ublizasz mi. Jak znam zycie to pobiegnie Roger zeby pokazac jakim jest "patryjotom" i "Polakiem". Ponoc biegna jakies gnidy z sejmu.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
czyli moze Ty,tak? Sugerujac, ze moglbym byc pilkarzem cwks ublizasz mi. CoĹ Ty sie taki draĹźliwy zrobiĹ :)Czasem sie moĹźna z TobÄ
dogadaÄ,a potem wrecz odwrotnie
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Gość
|
Uderzylas w czuly punkt.
Z Toba tez tak jest, ze czasem mozna sie dogadac a czesem nie sposob.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
Uderzylas w czuly punkt.
Ja nawet nie wiedziaĹam co to jest cwks taki ze mnie kibic i Ĺźadnego cwks nie miaĹam na mysli
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Gość
|
o legii nie slyszalas? no bez jaj..
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
o legii nie slyszalas? no bez jaj..
bez jaj,bez jaj,o legii sĹyszaĹam,ale ze to jakies cwks.... to juz nie a czy Ty slyszaĹeĹ ,ze ja jestem nasĹynniejszym czĹowiekiem w okolicy?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Gość
|
Czy ktoĹ z was biega w te mrozy?. Bo ja wĹaĹnie wychodzÄ, ale na spacer - 7,5km. DĹugie chodzenie jest mniej fizjologiczne niĹź trucht na tym samym dystansie.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Gość
|
Biegam, ale w domu na bieĹźni. Na Ĺniegu raczej powinno siÄ na nartach biegaÄ, ale nie mam i pewnie juĹź nie bÄdÄ miaĹ.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Gość
|
biegam do -5 jest o'k, ale poniĹźej -10 juĹź nie jest tak komfortowo. Gdybym miaĹ jednak wybieraÄ to wole obecne warunki niĹź letnie upaĹy
|
|
|
|
|
|
|
|