|
Blackend
|
MoĹźna zapytaÄ o drogÄ.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
O wĹaĹnie, nawet z 5+ razy.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
PrzebieĹźka aklimatyzacyjna 2019 za mnÄ
. Jest kawaĹ minusa na termometrze i wiatr. Dlatego spokojnie nos-buzia-nos-buzia-4km/22:00.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No i super, jaki poczÄ
tek taki caĹy rok, nie ma odwrotu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ale jak kto ma kruche zdrowie, to tylko siÄ rozchoruje zamiast zahartowaÄ po takich wybrykach!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
WĹaĹnie, lepiej nie ryzykowaÄ, tylko podleczyÄ siÄ i dopiero wtedy miaĹźdĹźyÄ krwinki w butach.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
-5C/4km/21:54/Ĺniegowo-lodowo. Styknie na dziĹ. Ale jutro?
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
DziĹ bieg po grudzie. -5C, chlapa zmroĹźona. Dlatego "na póŠgwizdka" jedynie bo w butach zdartych (czego innego Ĺźem spodziewaĹ siÄ ).
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
SUPER!
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Inauguracja lutego jak po grudzie przebiega. Utrzymanie bieĹźni tu kompletnie leĹźy. PĂłĹĹlizg-dystans/czaswobecpowyĹźszegobezsensu. Ostatnie okrÄ
Ĺźenia zamieniĹem na sprinty 100m po surowym zmroĹźonym niewyĹlizganym Ĺniegu. Do... Jutra...Â
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Jutro jak wczoraj . Wobec powyĹźszego 4km/22min. po stÄĹźaĹej powierzchni budyniu (bĹotko przymarza). TĹumienie takie, ale i tak doĹÄ cienko na mnie. NajwaĹźniejsze Ĺźe dobiegĹem do tego 2019. Czy biec dalej? Nie zdecydowaĹem na dzieĹ dzisiejszy, dalsze badania sÄ
konieczne...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
A to ja zacznÄ od szukania moich butkĂłw biegowych, ale to dopiero jak bÄdzie z +15, aby siÄ nie przeziÄbiÄ, albo w inny sposĂłb sobie nie zaszkodziÄ tym bieganiem...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ale przez rok tak zdziadziaĹem wydolnoĹciowo, Ĺźe nie dopuszczÄ do dalszej degradacji fizycznej, bo jeszcze piÄkne dni w zdrowiu przede mnÄ
i mojÄ
RodzinÄ
.Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|