vvv
Go
|
Ale można się podratować pochodną ... "zaczynać zaczynanie od marca"
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ostatecznie podchody?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Spacery obowiązkowo należy kontynuować, bo to zawsze trochę się głowa przewietrza.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Spacery obowiązkowo należy kontynuować, bo to zawsze trochę się głowa przewietrza. Tak, swoją drogą warto.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś już bez rękawiczek. 4 kilo, poniżej 22 min. Ale musiałem zawalczyć bo płynnie to to nie idzie-biegnie. Może jutro...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A dziś wymieniłem sobie baterie na taśmie i w ramach sprawdzenia wyświetlacza, przespacerowałem 500m w trzy i pół minuty w ramach rozruchu, specjalnie się nie zzipałem, płytek nerwowych nie odczuwam. Jak nic nie będzie boleć jutro, to kilometr swobodnie mykmę może poniżej 5 minut, a jak co strzykać będzie, to stosownie do strzykania... Może koło prima aprilisa wylecę rekreacyjnie na krótką traskę szutrową.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
500m x 10% = 50m w pionie razy masa razy 9,8 podzielić przez 4200 i jest w kaloriach przykład: 70*9.8*50/4200= 8 kcal
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja w majówkę mam zawody na Białorusi. W odważnikowaniu oczywiście. Na razie mam 130 rwań jednorącz 32 kg girią w 10 minut, a potrzebuję zrobić ze 170, żeby coś znaczyć. Nie ma szans, za mało czasu. Wytrzymałość strasznie spada, jak się jej nie trenuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Spoko machnę 12,5km w 55min, sześć razy w tygodniu A procentów się nie da? Po co tak stukać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To wszystko przez te opianty mózgowe, jak już się uzależni, to ciężko zrezygnować...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To prawda, jak przyjdzie cug, to jeszcze więcej się chce.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Grunt to rozsądnie zacząć, aby niepotrzebnego cierpienia rozruchowego nie było.
|
|
|
|
|
|
|
|