renia
|
Chyba dyrektorzy mieli jakieś talony na zakup dużego fiata. Wiem, że mojej kierowniczki mąż, który był dyrektorem PKS-u, wylosował talon na cztery lata czekania na fiata 125p (po cenie fabrycznej). To była najgorsza opcja, najlepsza to był rok.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
A to zależy z której strony oko przystawiają...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ziemia zmoczona, ciemno, 0C, przebieżka listopadowa nr 1. Cztery km/czas nielepszy niż ostatnio. Może w grudniu... Po południu?
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Może zaczekać do wiosny, może w okolicach wyborów prezydenckich, będzie wtedy cieplej, może w maju, pewnie ziemia się osuszy do tego czasu, a może w połowie miesiąca?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Po kolei. Wiek, masa, preferencje?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Po kolei. Wiek, masa, preferencje?
no to się wykarzę w zapbawie kręcenia wszystkiego wokół alkoholu ... - "Również 18-letnia jest Johnnie Walker Gold Label" - netto 10g/kg - bez lodu jest prościej napisać.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
słownik się nie wykazał, chyba zostanie wykarany, wykarzony, wykorzeniony i przeinstalowany
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Witam w grudniu, po południu. Późnym popołudniem, że tak powiem. Dzień nadzwyczaj ciepły, a wieczorem szybkie wychłodzenie. To też powietrze całej pary nie zmieściło i mgłą wytrąciło. Ale jako rzekłem - tak zrobiłem i 4km popędziłem. W czasie zaklęte nielepszym.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja mam przerwę zimową, ale za to na wiosnę...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wiosna była dziś, ale rozumiem bo sam zimuję ( i to pomimo jesieni ) akurat.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Trzeba przeczekać, bo nigdy nie wiadomo kiedy mrozy od ruskich nadejdą.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Póki co widać że omijają.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo nastała Dobra Zmiana.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie, ruskim węglem palą na opór, a polski na hałdach czeka na ruskie mrozy!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo to jest właśnie sprawiedliwość społeczna w wykonaniu Dobrej Zmiany - czyli dotacja do zachodnich elektryków, które będą na ruskim węglu jeździć. No i jak tu nie lubić tych pożytecznych idiotów z perspektywy naszych sąsiadów?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Do niedawna wiedziałem tylko że obecny nierząd polski to rząd pilnujący interesów ukraińców, usarian, israelitów. A tu się okazuje że dobra zmiana dba jeszcze o ruski i w ogóle zachodni interes. Tylko na polakach polin rzecz jasna.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niestety ale socjalizm to degeneracja i nawet podstawowy produkt spożywczy do spożywania drożeje.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przy bieżeli do Bet... A tu mokro, podeszczowo oczywiście. W sam raz na przebieżkę świąteczną. 0+ i 4km/czas lepszy lecz nie mówię hop bo do domu daleko...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Co za pech, że przestałem biegać! To tak pięknie rozwesela mózg, ale kąpiel w zimnej wodzie, to już narkomania.
|
|
|
|
|
|
|
|