Blackend
|
Rozumiem w kąpieli się wygrzać, ale schładzać, przecież to nie suplement krzemowy?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie? Wodny roztwór krzemu. A skund wam się taka narkomania akunrat wziunła?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Pewnie optymalna proporcja fluoru do krzemu.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale ja wiem, ja Wim . Po szajbie biegowej, szajba zimokąpielowa tłoczona na zimno jest. Optium tanie dla ludu take.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
W Polsce w zimie w sandałkach się nie da bo skarpety przymarzają.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dzisiaj 0+ jest.
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Co za pech, że przestałem biegać! To tak pięknie rozwesela mózg, ale kąpiel w zimnej wodzie, to już narkomania. To dlaczego przestałeś, skoro tak rozwesela?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
Bo mi na co dzień radości życie tyle dostarcza, że wystarczy. Ale zacząłem schodzić do siłowni, na atlas, bieżnię i wioślarza - 15-20min - starcza w zupełności do zapobiegania gwałtownemu dziadzieniu.
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Bo mi na co dzień radości życie tyle dostarcza, że wystarczy. Ale zacząłem schodzić do siłowni, na atlas, bieżnię i wioślarza - 15-20min - starcza w zupełności do zapobiegania gwałtownemu dziadzieniu. Czyli już nie trzeba godziny, wystarczy 20 minut?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Godzina i dwadzieścia minut dla kogo, czego i do czego wystarczy? Bo długotrwały wysiłek tlenowy (bieg), a krótkotrwały wysiłek interwałowy (wioślarz, ścieżka, atlas), to zupełnie inne typy wysiłku, więc czasy ich trwania są różne. Jest to tak oczywiste, że wydawało mi się, że nie wzbudzi "śmiechu"...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ja bym zaryzykował, że nieraz i 10 minut wystarczy ... Piotr Łobodziński po raz kolejny wygrał bieg po schodach na nowojorski wieżowiec Empire State Building. Pokonanie 1576 stopni na 86. piętro zajęło Polakowi 10 minut i 5 sekund.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Godzina i dwadzieścia minut dla kogo, czego i do czego wystarczy? Bo długotrwały wysiłek tlenowy (bieg), a krótkotrwały wysiłek interwałowy (wioślarz, ścieżka, atlas), to zupełnie inne typy wysiłku, więc czasy ich trwania są różne. Jest to tak oczywiste, że wydawało mi się, że nie wzbudzi "śmiechu"... Nie dla wszystkich musi być oczywiste, ale trzeba jeszcze doliczyć rozgrzewkę
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No sorrki, to tak z rozpędu mnie wzięło, bo zapomniałem przecież, że wreszcie się na tym kompletnie nie znam. Pamiętam te czasy - błogie czasy, gdy ludziska myślą, że ma się pusty łeb, co daje spokój intelektualny w związku z tym nikt i nic nie rozprasza myślenia! Jakby co, to Ewy i Krzymowski, albo jaki skrypcik o wysiłku z awf.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ups! Zapomniałem dodać najważniejszego! Na smalcownię i pytać Mariusza. Podoba mi się jego tok rozumowania!
|
|
|
|
|
|
|
|
|