RafałS
|
Zachodzi podejrzenie że sprinty mniej miażdżą od dystansów.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
To oczywista oczywistość, bo sprinty są z palców, a nie z pięty...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I z górki bym powiedział, że też na palcach...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wyraźny minus, trasa zmrożona. 4km/czasniecolepszy. Bez szaleństw, poprawiająca mikrokrążenie obwodowe, izolacyjna przebieżka antywiralna.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Brrr, aż musiałem sobie wina dolać, bo mnie ciarki przeszły.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A za czym tak biegają?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Brrr, aż musiałem sobie wina dolać, bo mnie ciarki przeszły. Podstawa dezynfekcji. Ołrajt!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wdychanie oparów etanolu odkaża drogi oddechowe z płucami włącznie, ale łatwo do krwi alkohol wnika, węc szybko się wchodzi na fazą i łatwo przedawkować, natomiast na odkażenie żołądka i przełyku musi być spirytus, wtedy człowiek przed koronaświrusem jest całkowicie zabezpieczony. Palacze ponoć znacznie rzadziej zapadają na covid!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nagroda za składkę na VAT i akcyzę...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Palacze ponoć znacznie rzadziej zapadają na covid! Na inne choroby "wziewne" ponoć też. Pewno jakieś modyfikacje śluzu, rzęsek czy czego tam jeszcze posiadają od jarania.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Palacze ponoć znacznie rzadziej zapadają na covid! Na inne choroby "wziewne" ponoć też. Pewno jakieś modyfikacje śluzu, rzęsek czy czego tam jeszcze posiadają od jarania. Maryśka wziewnie ponoć wytruwa tego świrusa na amen!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Byle zasięg WiFi był.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zaraz jakieś 5G wchodzi, tylko nowego smartphone trzeba mieć do tego.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zaraz jakieś 5G wchodzi, tylko nowego smartphone trzeba mieć do tego. A bo to podobno jakąś panią pielęgniarkę pisoską podstawili do podpisania 100x większej dawki promieniowania bo za mało było.
|
|
|
|
|
|
|
|