|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
Wiadomo, tylko żeby nie nagrywali z ukrycia, bo "afera podsłuchowa" gotowa...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nawet ciepło. 4km/czasprzezramkębezotarciaprzeszedł . Szkoda że zlikwidują niedługo tę przyjemną i pożyteczną traskę pod kolejną przekręt inwestycję. Jak to w państwie z gówna. "Zastali Polskę z dykty (po PO). Zostawili z gówna"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kolejna chłodna noc szykuje się. 4km/czasprzezramkębezrewelacji gdyż jak zwykle głosowałem nogami za racją swoją. Popis zaś przeliczy sobie i ustali czy zajumać rości sobie pałac i miasto czy może miasto i pałac bo wart pałaca jest pac, a i płaca będzie dla paca, popisa i drugiego pajaca...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ciepły wieczór. 10 okrążeń/czastakisam. Bieżnia konsekwentnie zaniedbywana (z podatków) przez lokalnych lizopupów pisowych. Wkrótce atrakcyjny funkcjonalny, pożyteczny, niezastąpiony teren ulegnie niegospodarności, a właściwie zajumaniu. W myśl zasady wasze ulice - nasze kamienice.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ciepło, wilgotno. 4km/czassłaby. Na razie tak...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
GPS mi pokazuje, że mam 77km w nogach, co daje kilkanaście kilometrów dziennie, rozłożone na dwa spacery. Co istotne, to tyle samo ma nasz dziesięcioletni starszak, bo dla mnie to żaden wynik, nawet jeśli wziąć pod uwagę stromiznę i młodszaka w nosidle. Wszyscy byli bardzo dzielni, no i dobry trening dla układu sercowo-naczyniowego.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W tym mokrym lecie nie można się opędzić od komarów, wypsikany jestem Offem, a i tak kąsają małpy jedne.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wszystkich nie odgoni, ale ważne że pomaga.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W tym mokrym lecie nie można się opędzić od komarów, wypsikany jestem Offem, a i tak kąsają małpy jedne. Człowiek nie małpa i futro ma żadne. Dlatego ja już ubił z milion tego lata.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ciepło, wilgotno nadal. 4km/czasminutęlepszywięcspokoalecałymokryjestem.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja też jestem po bieganiu mokry jak szczur, a prysznic to tylko formalność.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zgadza się. Zmieszczone 4km/czas+30sek.dorekordusezonualeciężutkobowcześniejprzegiąłłemniecosobie...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No proszę! Możnadasię? Możnadasię! Rad jestem wielce że udało się przeprowadzić jeszcze odchwaszczenie bieżni . Wiem rzecz dziś niespotykana żeby obiektem zgodnie z przeznaczeniem gospodarować, ale ty samorządzie popisolubny nie miej nikomu za złe. Wszak ten zarzut zaniedbania/niegospodarności (z budżetu podatników) wam przecież może nawet odpaść, gdyż trudniej będzie się tego teraz dopatrzeć. Nawet jeśli teren zajumacie w następnej perspektywie to zawsze będzie to o zarzut mniej na przyszłość. Chyba łatwiej się wtedy żyje... Ja zaś ze swojej strony skutecznie przeprowadzone odchwaszczenie bieżni zdołałem uczcić rekordem sezonu. Tzn. 4km/-10sek od rekordu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No i super! Ja wczoraj podczas przebieżki jakiś taki ociężały byłem i już zacząłem w myślach marudzić, że tydzień bez biegania pozbawił mnie kondycji, a tu na finiszu okazało się, że czas taki jak zwykle.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Fajnie, ja tam w dalszym ciągu krótkie, codzienne przebieżki do zzipania - nie wiem jak wyszedłby mi dystans powyżej 10km, ale nie mam okazji, a nawet ochoty sprawdzić.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Trzeba się ruszać aby nie zdziadzieć za szybko, bo jak patrzę po niektórych moich rówieśnikach, to z litości aż mam ochotę im elektryczny wózek inwalidzki zafundować.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, ale bieganie bije całą resztę ruchu na głowę pod względem czyszczenia ze śmieci metabolicznych. Byle stawy nie ucierpiały.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz endoprotezy wstawiają, za darmo w ciągu 10 lat, a prywatnie od ręki.
|
|
|
|
|
|
|
|