Jarek
Gość
|
Na raty nie idzie? Wtedy tylko od rÄki by robili.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
WydĹuĹźyĹem sobie od kilku dni trasÄ do 35min. i nawet spoko. Cel, to godzina niewyczerpujÄ
cej przebieĹźki.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ech, ta ewolucja nam daĹa takie chĹodzenie mĂłzgu, Ĺźe nawet w samo poĹudnie, w upaĹ, da siÄ biec i nie umrzeÄ. I teraz musimy siÄ mÄczyÄ.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
A bo to ze "sĹonecznej planety".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Po opadach. Pochmurno, ale woda wstaje. WraĹźenie cieplej niĹź jest. Tymczasem rekreacyjnie, acz bez wiÄkszego odpuszczania - 4km/+44sek. od sezonu rekordu.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
WieczĂłr chĹodniejszy, przyjemniejszy nieco, niebo gwieĹşdziste. 4km/20:39. Zaledwie +100sek od rekordu ostatnich lat. NieĹşle zwaĹźywszy Ĺźe to ĹÄ
cznie z odpowiedziami dot. biegania. JakiĹ as wywiadu z ciemnoĹci wiraĹźu sypaĹ pytaniami. Dobrze Ĺźe nie pytaĹ o imiÄ zza ostrego cienia mgĹy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A wczorajszego wieczoru jakoĹ nie pamiÄtam, bo aklimatyzacja mnie szybko uĹpiĹa...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To taki przypadek trzeba zaliczyÄ do gender, bo innego wytĹumaczenia nie ma! A zgrabna chociaĹź byĹa, czy babochĹop?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To taki przypadek trzeba zaliczyÄ do gender, bo innego wytĹumaczenia nie ma! A zgrabna chociaĹź byĹa, czy babochĹop? Sarenka taka, Ĺźe dawniej bym nie odpuĹciĹ, no ale teraz juĹź wzrok nie ten.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ja bym za koszulkÄ zĹapaĹ. Ale to pod molestowanie seksistowskie by podciÄ
gnÄli... Â
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ja bym za koszulkÄ zĹapaĹ. Za nim siÄ obejrzaĹem, to juĹź byĹo po ptokach. Â Co za maĹo zalotne dzieciÄ, Ĺźeby siÄ tak zachowaÄ wobec statecznego pana...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja ci dam statecznego, jeszcze mi miejsce w autobusie ustÄ
p, to normalnie pogryzÄ.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
IdÄ z tego wszystkiego w las, ale na spacer...
|
|
|
|
|
|
|
|
|