Blackend
|
Fajnie, będziemy słuchać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to wyjątkowo dziś autem w ramach relaksu, bo tak to łazi po lesie chętnie. To taki pilotażowy odcinek, bo w planach będzie więcej i z gadaniem... Miło się Krzyśka słucha...i ogląda też...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
Ale auto też fajnie mruczy... Szkoda, że nie dał mu w rurę, bo wtedy to dopiero włos się jeży, a w fotel wciska jak w "elektryku"...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale auto też fajnie mruczy... Szkoda, że nie dał mu w rurę, bo wtedy to dopiero włos się jeży, a w fotel wciska jak w "elektryku"... Na tych dziurach? Szkoda samochodu... Ale elektronikę ma taką, że ja bym się w tym pogubiła...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wybiera dziury bardzo stabilnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Było by to dużym nietaktem w stosunku do właściciela.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Po to żeby inni nie wyprzedzali.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mam takiego znajomego co to wszystko na poważnie i uwielbiam go podpuszczać. No więc jedzie sobie swoją Corvetą A4 z Katowic do Wrocławia i naraz jakaś BMKa go światłami z tyłu pogania. Jaki on był oburzony. Oczywiście docisnął do dechy i pokazał kto rządzi.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Aż taki to ja nigdy nie byłem, a teraz jak mi dziecko użycza auta, to włączam limit na 93km/h na autostradzie i nikogo nie wyprzedzam, a za to się delektuję średnią spalania 2,5-3l ON/100km, a nie 16-18l benzyny!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie jest to wprawdzie postawa solidarna z pierwszym sortem, któremu się z podatków słusznie należy, ale poza tym jak najbardziej popieram
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mam czas, nigdzie mi się nie spieszy...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No pewnie, byleby bezpiecznie do celu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ostatnio na A1 się tak wlokłem, to mi zasięg pokazywał grubo wyżej 1000km! Na fb pierwsze zdjęcie - jak na Słowację jechałem - jest fotka.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|