viola44
Go
|
Oczywiście że doświadczenia na zwierzętach to coś okropnego, na dobrą sprawe mógłby zrobić takie doświadczenie bez wycinania tej skóry w okół zebów psa prawda? sama miałam na studiach doświadczenia na myszach (farmakologia) i na psach i żabach (fizjologia), pies z przetoką do jelitową ganiał po sali cwiczeń merdajac ogonem, nie wiadomo było czy płakac czy sie smiać, a wstrzykiwanie strychniny myszom i obserwowanie jak się duszą i prężą z porażenia mięśni w tym mięśni oddechowych -zdychajac w mękach to był dla nas szok... Z drugiej strony patrząc, te przykre doświadczenia testujące leki mają służyć człowiekowi, czy służą to już inna kwestia czasem tak czasem nie.... Ale taki jest świat i my tego nie zmienimy.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Ale taki jest świat i my tego nie zmienimy. To jest przykra puenta, ale jakże prawdziwa... (:
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Dobrego dnia! Winno być: "Dobrego biegania" ...
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Dobrego dnia! Winno być: "Dobrego biegania" ... Wczoraj dobrze się biegało, we dwoje raźniej. Dobrego dnia i biegania
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
Dobrego dnia! Winno być: "Dobrego biegania" ... Wczoraj dobrze się biegało, we dwoje raźniej. Dobrego dnia i biegania Te głupawe uśmieszki, to przez pomyłkę...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dobrego dnia! Winno być: "Dobrego biegania" ... Tylko biegania? A przed i po bieganiu to co? Uśmiechamy się?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
szczerze mówiąc nic takiego u siebie nie obserwuje no ale jak piszą to już mi lepiej
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
szczerze mówiąc nic takiego u siebie nie obserwuje Nie ma się czy przejmować, bo: po pierwsze - trzeba biegać, po drugie - są tacy, co im nawet bieganie szkodzi, że o "dietach" nie wspomnę...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Pada!, ale do 13.00 powinno się rozpogodzić...
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Zastanawiam się w jaki sposób można zbadać pamięć u myszy, mało tego krótko i długotrwałą... pewnie można skoro badali....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lepiej niech pada, roślinkom się przyda, a bieganie można zastąpić ...no czymś tam...
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
Wczorajszą traskę zaliczyłam w towarzystwie syna. Dzisiaj zobaczymy, w najgorszym wypadku sama! Życzę pogody i pogody ducha....
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Właśnie się rozpogadza! Nie mam żadnego uzasadnienia, aby się "wymigać" od dzisiejszego biegania ... Dam sobie w kość, bo trzeba zrobić miejsce na pieczyste z rusztu, aby nie zaszkodziło! PS napadało w sam raz. Nie będzie się za mną kurzyć
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Śliczne... Świniowate coś mają w wyglądzie, że na pierwszy rzut oka widać, że smaczne...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Dziś wypadł mi dzień biegania. Słońce, 18st.C, lekki wiaterek - czyli super warunki!
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
Mnie też wypada dzień biegania, ale jeżeli tylko mąż zechce pobiegnąc, to biegnę z nim! Smopoczucie - rewelka
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Interwał - trzy dni, przerwa, trzy dni, prerwa... najlepiej się sprawdza w moim przypadku. PS Jeśli mogę radzić - mężowi nie odpuszczać, bo to dla Waszego dobra!
|
|
|
|
|
|
|
|