kriss
Go
|
Bardzo ważne! podczas opalania nie wolno usypiać nawet na krótko, bo skutki mogą być opłakane! osobiście uważam, że leżenie na słońcu nie jest najlepszym pomysłem, być może dlatego tak myślę, ponieważ kąpiele słoneczne bardzo mnie męczą. Uważam że po szesnastej, odrobinę słoneczka jest już nieszkodliwe, ja osobiscie korzystam z kąpieli a musze powiedzieć że i tak nie żle grzeje
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Znowu biegałam .Tym razem dołączyła do mnie córa. Zdziwiona była moją kondycją , po paru minutach wspólnego biegu, wlekłam się za nią. .Na koniec trasy namówiła mnie na ponowny bieg. Byłam zdyszana i zaraz po przyjściu sprawdziłam sobie ciśnienie i puls, było 118/78 puls 93. Może to za mało, ale miałam dość. Syn znowu był po meczu i w dodatku leciał mecz w telewizji (jeszcze ogląda ). To tyle. Jutro zobaczę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
w dodatku leciał mecz w telewizji
Dzisiaj to jest mecz! Kibicuje Barcelonie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Faktycznie dziś mecz. Początek o 18,45! A kibicuję Koronie Kielce ...
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Go
|
Faktycznie dzis mecz! A kibicuje Koronie Kielce ... dobry wybor! Polonia Warszawa & Korona Kielce wielka przyjazn na zawsze
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Znaczy dawniej to była "Iskra", później "Korona", a teraz chyba "Vive" się nazywa. Ważne dla mnie, że z KIELC! i aby w tyłek dali dziś "Wiśle" - Płock PS w piłce ręcznej...
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Go
|
Wszystko jedno w czym My Wisly Plock zbytnio nie lubimy (w sumie nie za bardzo wiem czemu, ale to niewazne).
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Po pierwszej połowie 15:11 dla Vive! Oj szkoda, że mnie dziś w Kielcach nie ma!.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
goooooooooooool
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Dziś mam poważny problem! Jest 11,00 a mnie już nosi! I teraz nie wiem, może strzelić godzinny sobie marsz? czy już biegać, czy może przeczekać i lecieć jak zwykle o 13,00! Oj co to się ze mną dzieje!. Roznosi mnie energia... Szkodliwe to ŻO, czy jak? Idę jednak na spacer... A bieg jak zwykle.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Przedwczoraj zjeździłam samochodem trasy biegowe wokół mojej metropoli,aby wymierzyć długości poszczególnych odcinków i "przeraziłam" się. Admin, gdzie mnie do Ciebie!! 12,5 km , to ja chyba nigdy nie osiągnę, ale z dnia dzień jest lepiej i mnie też zaczyna nosić Pozdrawiam Ps. mąż już też biega, ale jeszcze w kratkę
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
O już mi lepiej! To dziś mi wyjdzie 5km porannego spaceru na zakupy + 4km spaceru teraz + 12,5km biegu za godzinę = 21,5km. Jakiś półmaratonik się z tego zrobi...
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
admin a co z tymi siatami pełnymi zakupów? "tachasz" je w rekach? bo do skepu to jeszcze rozumiem ale z....? wiem coś o tym bo sama robię zakupy i wiem jakie ciężary dźwigam....gdyby nie mój samochodzik ......wystarczy że potem muszę na n- te piętro wytachać te specjały...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
mąż już też biega, ale jeszcze w kratkę To świetnie, ale bieganie "w kratkę" szczególnie w okresie rozbiegania jest uciążliwe i nie bardzo przyjemne dla organizmu. Może zniechęcić początkujących biegaczy. SYSTEMATYCZNOŚĆ na początek jest ważna!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
admin a co z tymi siatami pełnymi zakupów? "tachasz" je w rekach? Nie - od codziennych lekkich zakupów (głównie litr śmietanki) jest Żona, a ja chadzam "dla zdrowia" codziennie do sklepu (otwartego 24h) po syfony z wodą gazowaną - to tylko 3,5 kg i to w jedną stronę PS a "ciężkie" zakupy (zapas mięsa, wędlin, jaj, masła, sera żółtego i twarogu) robię "autem" raz w tygodniu lub w/g potrzeby...
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
admin a co z tymi siatami pełnymi zakupów? "tachasz" je w rekach? Nie - od codziennych zakupów jest Żona, a ja chadzam codziennie do sklepu (otwartego 24h) po syfony z wodą gazowaną - to tylko 3,5 kg i to w jedną stronę dla takiego faceta jak Ty to faktycznie drobnostka.... dobrym pomysłem byłby plecaczek, nie sadzisz? wówczas nie forsowałbyś w jedną stronę obręczy barkowej....
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Plecaczek i rower z koszyczkami na zakupy - to właśnie sprzęt Misi - na szybkie zakupy A ja tam wolę raz z jednej, raz z drugiej i jakoś się ta obręcz wyrównuje. PS mam cztery sklepy z syfonami bliżej, ale chadzam do najdalszego... Nie dość, że idzie się przez piękny las, to jeszcze syfon tańszy o 5gr na sztuce!
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Plecaczek i rower z koszyczkami na zakupy - to właśnie sprzęt Misi - na szybkie zakupy A ja tam wolę raz z jednej, raz z drugiej i jakoś się ta obręcz wyrównuje. PS mam cztery sklepy z syfonami bliżej, ale chadzam do najdalszego... najgorsza opcja to taka ciężka torba na ramie, robi ogromne spustoszenia w postawie .... no to widzę, iz nie jestem w stanie niczym Cie zaskoczyć, wszystko przemyślane, dograne co by mogło służyć zdrowiu....
|
|
|
|
|
|
|
|