Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3911474 razy)
|
viola44
Go
|
Nie dość, że idzie się przez piękny las, to jeszcze syfon tańszy o 5gr na sztuce! to jest piękny tekst, kocham Cię za to... jakby nie było, grosz do grosza...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
18,5st.C idę się przebierać! Dziś któtkie spodenki i podkoszulek, aby się nie przegrzać! Już pora!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Mrrrrrrau!, co za błogość, po prysznicu i namaszczeniu oliwą o zapachu lawendy! Samo szczęście
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
po prysznicu nie mam cierpliwości żeby sie wytrzec do końca, a co dopiero namaszczać
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
po prysznicu nie mam cierpliwości żeby sie wytrzec do końca, a co dopiero namaszczać Blackend myślisz że admin robił to sam?
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
co za błogość, po prysznicu i namaszczeniu oliwą o zapachu lawendy!
Jest jakaś najlepsza oliwa do takich spraw czy właściwie wszystko jedno?
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
po prysznicu nie mam cierpliwości żeby sie wytrzec do końca, a co dopiero namaszczać Blackend myślisz że admin robił to sam? viola, wiesz dlaczego Ewa nakarmiła Adama owocami zerwanymi z drzewa wiadomości?
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
po prysznicu nie mam cierpliwości żeby sie wytrzec do końca, a co dopiero namaszczać Blackend myślisz że admin robił to sam? viola, wiesz dlaczego Ewa nakarmiła Adama owocami zerwanymi z drzewa wiadomości? nie wiem, mów, lubię czytać twoje przemyślenia....
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Blackend myślisz że admin robił to sam? ups o tym nie pomyslałem, ale wyobrazic sobie mogę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie pada, super, biegam dzisiaj znowu z córą. Ciekawe kiedy zauważę pozytywne rezultaty, w postaci poprawy kondycji.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I jeszcze jedno bym chciała wiedzieć, mianowicie, po ilu godzinach po posiłku, najlepiej biegać? Może "admin"udzieliłby mi odpowiedzi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jestem już po biegu . Towarzyszył nam jeszcze nasz 3 miesięczny labrador na smyczy, musiałam uważać, żeby się przez niego nie przewrócić. Nie wiem czy to jest możliwe, ale wydaje mi się, że dzisiejszy bieg, na tej samej trasie, był mniej męczący. PS. Mam jeszcze jedno pytanie do "admina": czy po biegu można pić kawę, czy lepiej się z nią trochę wstrzymać?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
co za błogość, po prysznicu i namaszczeniu oliwą o zapachu lawendy! Jest jakaś najlepsza oliwa do takich spraw czy właściwie wszystko jedno? To zależy co kto lubi Z tego może powstać cały rytuał. Ja po wieczornej kąpieli używam: odżywkę i piankę do włosów, potem odpowiedni krem pod oczy, inny krem do twarzy i na dekolt, potem antypespirant pod pachy, następnie balsam naliżający na pozostałą część ciała (o zapachu wody toaletowej, której to mała mgiełka ląduje na balsamie). Kolejno krem do stóp i przegląd paznokci. Po tych zabiegach, to już mogę odpoczywać i sobie pomruczeć przy mężu Ktoś powie, że za wiele chemii? Ja taką chemię uwielbiam i przedkładam nad biochemię
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
I pewnie nie używasz - prawda?
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
takiej wody- NAPEWNO NIE !
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
takiej wody- NAPEWNO NIE ! Wobec takiej pewności pozostaje mi jedynie odpowiedzieć - WIERZĘ.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
mabu
Go
|
co za błogość, po prysznicu i namaszczeniu oliwą o zapachu lawendy! Jest jakaś najlepsza oliwa do takich spraw czy właściwie wszystko jedno? To zależy co kto lubi Z tego może powstać cały rytuał. Ja po wieczornej kąpieli używam: odżywkę i piankę do włosów, potem odpowiedni krem pod oczy, inny krem do twarzy i na dekolt, potem antypespirant pod pachy, następnie balsam naliżający na pozostałą część ciała (o zapachu wody toaletowej, której to mała mgiełka ląduje na balsamie). Kolejno krem do stóp i przegląd paznokci. Po tych zabiegach, to już mogę odpoczywać i sobie pomruczeć przy mężu Ktoś powie, że za wiele chemii? Ja taką chemię uwielbiam i przedkładam nad biochemię Z GG bez cenzury <novik> K...a... Mieszkam pod jednym dachem z dwoma kobietami. Dzisiaj rano po goleniu nie miałem kremu, to stwierdziłem, że poczęstuję się jakimś nieswoim <novik> znalazłem krem na dzień, na noc, na rano, wieczór, we dnie, w nocy, pod oczy, pod uszy, pod pachy, do stóp, kolan, twarzy, włosów, przeciw zmarszczkom, przeciw cellulitowi, przeciw nadmiernemu wydzielaniu sebum, matujący, nawilżający, wyszczuplający, pobudzający, pachnący, tłusty, półtłusty, chudy, z wyciągiem z nagietka, piwonii, kaktusa, palmy i kokosa... <novik> a normalnego KREMU, żeby mordę po goleniu posmarować nie było... <novik> wziąłem wazelinę, bo tych innych wynalazków się bałem...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
czy po biegu można pić kawę, czy lepiej się z nią trochę wstrzymać Dla mnie kawa to podstawowy ciepły napój, ale innym ponoć może nawet zaszkodzić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|