Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3911806 razy)
|
admin
Go
|
Cyneraria - o to mi chodziło!
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cudowne, ale taką nazwę, to na prawdę, niełatwo zapamiętać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ale takie rzeczy to ja wybieram "na oko", więc nazwa jest drugorzędna
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Na oko", to ja bym je nazwała - cyganeria.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas nie padało dzisiaj, ani nie pada, a jest teraz piękna tęcza. Chyba będzie burza.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
No i po biegu. Jutro dzień odpoczynku. I tak dalej, a wkrótce pojawią się tylko same dobrodziejstwa z biegania To najtańszy i najzdrowszy nałóg! PS a turków, które sprawiły Żonie więcej radości niż "kolia diamentowa" nie muszę podlewać, bo delikatnie je skropiło z nieba. Za kilka dni kupię "coś" do skrzynek na parapety... Nie pelargonie, nie surfinie, nie begonie, ani bratki, ani... tylko - nie mogę sobie przypomnieć... To pewnie kupisz petunie teraz mają śliczne, nowe odmiany i z pofałdowanymi płatkami i o ślicznym zapachu. Mam już je u siebie i zachwycam się nie tylko kształtem, kolorem, ale i zapachem Ja już jestem po kąpieli ozonowej, a Ty nic nie napisałeś o ozonie - zawiodłam się, a miałam nadzieję się jeszcze dokształcić
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Cyneraria??? Przecież ona kwitnie w lutym, marcu. Dlaczego chcesz ją teraz kupić do korytek? Nic już nie rozumiem, chyba czas iść spać.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
PS nie wolno pić kawy rozpuszczalnej (jedynie sporadycznie) i raczej powinno się unikać plujki. Kawa - to napar z ekspresu ciśnieniowego.
No i mam znowu wydatek .I to przez Ciebie "adminie", no może dzięki Tobie ). Dla mnie Twoje rady są bardzo przydatne i staram się do wszystkich stosować (w imię zdrowia ). Mam ekspres do kawy, ale nie ciśnieniowy, zwykły, przelewowy i nie wiem czy z takiego kawa jest mniej zdrowa? Ale jak ma być ciśnieniowy, to będzie .
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właściwie, to ja bym chciała, na wszystkie nurtujące mnie pytania, uzyskać natychmiastową odpowiedź , a przecież moża nauczyć się szukać samemu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Dziś parno po wczorajszych opadach i bezwietrznie, będzie ciężko odprowadzić ciepło A jutro wypada mi dzień przerwy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co do jutra, to możemy się zamienić, będę tak miła i weznę ten Twój dzień wolny .A tak na serio, to wczoraj brakowało mi biegu .
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
.......a ty juz sie wybiegalas Renia? zostaw troche sil na ,,nocna jazde,,
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bieganie mi się coraz bardziej podoba, a o jakiej jeździe mówisz?
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
.......a ty juz sie wybiegalas Renia? zostaw troche sil na ,,nocna jazde,, Bieganie mi się coraz bardziej podoba, a o jakiej jeĽdzie mówisz? No dobra, dobra, odpowiem Ci..do "nocnej jazdy" dobra kondycja jest bardzo wskazana..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
......jasne !!! masz absolutna RACJE ! - ruch musi byc ! i zarty tez
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przy dzisiejszej pogodzie, to nawet czwarta kawa, na mnie nie działa , mam nadzieję, że jednak bieg będzie miał skuteczniejsze działanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|