|
Blackend
Go
|
(komfort termiczny - dawniej około 15-18st. C - dziś powyżej 20 - tak się biały człowiek zdegenerował w kilka pokoleń!)
a propos komfortu termicznego otóż dzwonił dzis do mnie mój kumpel, który mieszka obecnie na Cyprze (notabene dzwoni zawsze ze swojej prywatnej komórki - gadamy przynajmniej po pół godziny, a płaci jakies szczątkowe pieniądze - a u nas? ) i przypomniało mi sie jak opowiadał o swoich początkach. No więc jak przyjechał, a było to w lutym, tamtejsze temperatury oscylowały w granicach 20st.C w sam raz na krótkie spodenki i t-shirt czym wzbudzał zainteresowanie mijających go przechodniów Teraz po dwóch latach tak przywykł do wysokich temperatur (dzisiaj W Nikozji jest 37st.C w cieniu!!! ), że przy 20st jest ubrany w dżinsy, koszule z długim rekawem na to kurtka i jak rozmawiamy narzeka na "zimną" pogodę Rozmowę zaczelismy jak zwykle o pogodzie i mówie - słuchaj u nas teraz jest 16st.C i siapi deszcz nie tesknisz? - cos ty zwariował? Chyba bym sie nabawił zapalenia płuc!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
muszę przyznać, że bieganie i ŻO ,Tobie bardzo służą W naturze prezentuję się lepiej. Ponoć ZNACZNIE lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Faktycznie, masz na wszystko odpowiedź. A co do natury to lepiej nie wnikam.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
admin, przecież super wyglądasz na tych fotach
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
a propos komfortu termicznego otóż dzwonił dzis do mnie mój kumpel, który mieszka obecnie na Cyprze (notabene dzwoni zawsze ze swojej prywatnej komórki - gadamy przynajmniej po pół godziny, a płaci jakies szczątkowe pieniądze - a u nas? ) i przypomniało mi sie jak opowiadał o swoich początkach. No więc jak przyjechał, a było to w lutym, tamtejsze temperatury oscylowały w granicach 20st.C w sam raz na krótkie spodenki i t-shirt czym wzbudzał zainteresowanie mijających go przechodniów Teraz po dwóch latach tak przywykł do wysokich temperatur (dzisiaj W Nikozji jest 37st.C w cieniu!!! ), że przy 20st jest ubrany w dżinsy, koszule z długim rekawem na to kurtka i jak rozmawiamy narzeka na "zimną" pogodę Rozmowę zaczelismy jak zwykle o pogodzie i mówie - słuchaj u nas teraz jest 16st.C i siapi deszcz nie tesknisz? - cos ty zwariował? Chyba bym sie nabawił zapalenia płuc! Blackend, ja Ciebie bardzo proszę, żebyś napisał książkę i podał mi termin jej wydania. Ja pierwsza stanę w kolejce, żeby ją kupić Temat - nieważny, wszystko będzie dobrze napisane
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Blackend, ja Ciebie bardzo proszę...
Opal no proszę Cie - bez takich... Wszyscy czekamy na książkę Admina to bedzie HIT!!!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Faktycznie, masz na wszystko odpowiedź. Raczej wolę słuchać i milczeć. Dlatego ludzie lubią ze mną rozmawiać...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Wszyscy czekamy na książkę Admina to bedzie HIT!!! Jestem jeszcze za młody na pisanie (wartościowych) książek. Ale materiały zbieram...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Faktycznie, masz na wszystko odpowiedĽ. Raczej wolę słuchać i milczeć. Dlatego ludzie lubi± ze mn± rozmawiać... Słuchać i milczeć?..hmm..? Dla mnie to jest, na razie, za trudne..
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Dwadzieścia minut do startu... Przyda mi się dziś zmęczyć ciało. To takie odprężające.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I jak? Pomogło?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
No pewnie. Jest super!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też niedługo poprawię sobie nastrój, no i jeszcze będą inne korzyści..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A ja dziś mam pół godzinki spóźnienia, ale o 13,30 wybiegam, co swoje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja mam dzisiaj luzik.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Dośc dawno nie zdawałam realcji z biegania Biegam regularnie, ale od kilku dni odczuwam delikatnie bóle w kostkach. Zwiększyłam kolagen od kilku dni i czekam na efekty. Wczoraj było juz prawie dobrze, a dzisiaj nawrót. Mąż od dzisiaj wystartował i bardzo mi się odgraża..... Może być groźnie , bo jak coś postanowi, to nie ma że boli, a od tygodnia rzucił palenie . Za godzinkę wybiegam......
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Palenie jest groźne dla zdrowia. Ale tyle rzeczy jest groźnych dla zdrowia. Nawet bieganie niektórym może zaszkodzić
|
|
|
|
|
|
|
|
|