Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3912140 razy)
|
viola44
Go
|
"viola44" Co Ty chcesz zrobić! Nie wolno Ci dziś odciągać ludzi od głosowania! Jeszcze wezmą Cię za terrorystkę... A jutro i owszem. admin Ty to masz głowę na karku, w takim razie "falujące biusty" przekładam na jutro a dzisiaj grzeczny spacerek....
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
... dzisiaj grzeczny spacerek... można zahaczyć o Lokal Wyborczy... - dla spokojności sumienia.
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
... dzisiaj grzeczny spacerek... można zahaczyć o Lokal Wyborczy... - dla spokojności sumienia. Co Ty tak nakłaniasz do tego głosowania?
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
... dzisiaj grzeczny spacerek... można zahaczyć o Lokal Wyborczy... - dla spokojności sumienia. jeśli chodzi o eurowybory jestem zupełnie nie przygotowana, nie miałabym pojęcia na kogo i dlaczego, przeleciało mi to wszystko koło nosa, wcześniej chodziłam do glosowania...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
jeśli chodzi o eurowybory jestem zupełnie nie przygotowana, nie miałabym pojęcia na kogo i dlaczego, przeleciało mi to wszystko koło nosa, wcześniej chodziłam do glosowania... Viola postaw tylko jeden krzyżyk przy wybranym nazwisku, na jednej z dziesięciu list - inaczej szkoda zmarnować swój głos. Wy tutaj o bieganiu, stanikach, a ja w lokalu do jutra posiedzę i zaraz na 7 do pracy - to dopiero trzeba mieć kondycję
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Co Ty tak nakłaniasz do tego głosowania? Bo każda extrema ma zawsze zdyscyplinowany elektorat i przy małej frekwencji, gdy nie głosują normalni ludzie, to...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja pisałam egzamin z Mikrostruktur o 10-tej. A o 14-tej już testy były spawdzone i dostałam wpis-piątkę . Ciągle mówią w szkole, że zawsze jestem "obkuta", a ja praktycznie się nie uczę. Napiszę wam jakie jedno było ciekawe pytanie: jakie małżeństwo ma większe szanse na przetrwanie; zawarte z pobudek ekonomicznych, czy uczuciowych? Jak myślicie? PS Bieganie działa
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A ja pisałam egzamin z Mikrostruktur o 10-tej. A o 14-tej już testy były spawdzone i dostałam wpis-piątkę . Ciągle mówią w szkole, że zawsze jestem "obkuta", a ja praktycznie się nie uczę. Napiszę wam jakie jedno było ciekawe pytanie: jakie małżeństwo ma większe szanse na przetrwanie; zawarte z pobudek ekonomicznych, czy uczuciowych? Jak myślicie? PS Bieganie działa Z pobudek ekonomicznych
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Młodzież zaznaczała drugą obcję, w sumie były cztery, ale dwie pozostałe były absurdem: konieczność i namowa.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Młodzież zaznaczała drugą obcję, w sumie były cztery, ale dwie pozostałe były absurdem: konieczność i namowa.
Mlodziez nie zna jeszcze zycia. Pozniej dopiero sie okazuje, ze milosc przeminela a rachunki do zaplacenia jak sa tak sa Ale takie jest juz zycie. Sa kobiety, ktore wychodzac za maz za od siebie o 60 lat starszego faceta (miljonera) mowia, ze zrobily to z milosci Nie dopowiedzialy jednak z milosci do czego, do niego czy jego kasy!!! Milosc to dobra sprawa.......szkoda tylko, ze tak krotko trwa.
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
szkoda tylko, ze tak krotko trwa.
Ej! Adamie powiedziałeś coś , czego nie sprawdziłeś na własnym organizmie ! , a to do Ciebie nie podobne .
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Co Ty tak nakłaniasz do tego głosowania? Bo każda extrema ma zawsze zdyscyplinowany elektorat i przy małej frekwencji, gdy nie głosują normalni ludzie, to... Cóż, uroki demokracji, ustroju, który jest dobry na małe, alpejskie wioski i mieściny. W kilkunastomilionowym, napakowanym troglodytatmi kraju, trzeba uprawiać takie cyrki, bo coś mogłoby się zmienić (na lepsze lub gorsze), a Polaczek zmian nie lubi. Nie biorę udziału -- w moim mieście na listach kandydaci niczym się nie różnią. W TV już słychać bezczelne głosy, że kto nie będzie głosował, nie ma później prawa komentować... a żeby ich ****, jak mawiał Zagłoba. Sa kobiety, ktore wychodzac za maz za od siebie o 60 lat starszego faceta (miljonera) mowia, ze zrobily to z milosci Adampio, to Ty nie znasz życia. Kobiety są dobre, inteligentne, mądre, zaradne, niezależne, piękne, łagodne, wykształcone, szczere, lojalne, nastawione na miłość do grobowej deski... są wysportowane, smukłe, utalentowane, zawsze gustownie ubrane, cnotliwe i przede wszystkim wierne i szlachetne -- całe zło jest winą facetów. Te szowinistyczne, męskie świnie zapłacą kiedyś za to wszystko.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
szkoda tylko, ze tak krotko trwa.
Ej! Adamie powiedziałeś coś , czego nie sprawdziłeś na własnym organizmie ! , a to do Ciebie nie podobne . aha!!! Prosze jasniej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Młodzież zaznaczała drug± obcję, w sumie były cztery, ale dwie pozostałe były absurdem: konieczno¶ć i namowa.
Mlodziez nie zna jeszcze zycia. Pozniej dopiero sie okazuje, ze milosc przeminela a rachunki do zaplacenia jak sa tak sa Ale takie jest juz zycie. Sa kobiety, ktore wychodzac za maz za od siebie o 60 lat starszego faceta (miljonera) mowia, ze zrobily to z milosci Nie dopowiedzialy jednak z milosci do czego, do niego czy jego kasy!!! Milosc to dobra sprawa.......szkoda tylko, ze tak krotko trwa. Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią, oprócz ostatniego zdania. U nas miłość cały czas dojrzewa ..i staje się przez to silniejsza.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"adampio", chyba nie piszesz o swoim małżeństwie? Mam nadzieję, że to tylko teoria, która nie musi sie sprawdzać.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
zafundowałam sobie dzisiaj spacer szybkim krokiem, mam świetne buty bardzo wygodne więc mogłam sobie pozwolić na spacer dla zdrowia, rewelka, świetne samopoczucie, wygląda na to że będę kontynuować ponieważ bardzo mnie sie nadało.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj jest mokro jak .... , ale i tak z biegu nie zrezygnuję
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"adampio", chyba nie piszesz o swoim małżeństwie? Mam nadzieję, że to tylko teoria, która nie musi sie sprawdzać.
Jeśli u was coś nie tak to może pojedziemy jednak na ten spływ?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Jeśli u was coś nie tak to może pojedziemy jednak na ten spływ? to tylko teoria, albo teza postawiona na podstawie obserwacji swiata dookola mnie. moje malzenstwo nalezy jak najbardziej do udanych splyw jak najbardziej. znalazlas ten kanal?
|
|
|
|
|
|
|
|
|