admin
Go
|
w deszczu. Mnie też dziś zmoczyło, ale chociaż skarpetki miałem suche... Znaczy - prawie suche...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moje sportowe obuwie po biegu nie mam gdzie suszyć
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba dobrym pomysłem będzie włączenie dzisiaj ogrzewania
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Moje sportowe obuwie po biegu nie mam gdzie suszyć Ja mam 2 pary, tak na wszelki wypadek
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobry pomysł, tym bardziej, że te wypadki są nierzadkie. Ja w razie czego podbieram trampki córze
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
dla osoby zdrowej na Żywieniu Optymalnym... zagrożeniem jest każdy owoc o proporcji B:W powyżej 15! 1/15?
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
dla osoby zdrowej na Żywieniu Optymalnym... zagrożeniem jest każdy owoc o proporcji B:W powyżej 15! 1/15? poniżej?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
OK dzięki, stała się jasność -- poniżej 1/15.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
ten sam tekst, a inaczej go rozumiemy jak bys napisał żeby było powyżej? Tzn b:w jak 1:15?
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
ten sam tekst, a inaczej go rozumiemy jak bys napisał żeby było powyżej? Tzn b:w jak 1:15? W:B, wtedy będzie powyżej 15.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
hmm... chyba tak już głeboko w tym siedzę, że jakkolwiek by pisało ja zawsze widzę b:w - 1:15 ale fajnie, że takie rzeczy wyłapujesz bo zmusza to do bardzo precyzyjnego pisania i bardzo dobrze
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
im wiecej białka w stosunku do węgli tym korzystniej....
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
hmm... chyba tak już głeboko w tym siedzę, że jakkolwiek by pisało ja zawsze widzę b:w - 1:15 ale fajnie, że takie rzeczy wyłapujesz bo zmusza to do bardzo precyzyjnego pisania i bardzo dobrze Podejrzewam, że każdy od razu wiedział o co chodzi, ale czasem warto przypomnieć, że diabeł tkwi w szczegółach.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Kto dziś biega? Przyjemny wiaterek, 17st. - będzie się dobrze ciepło odprowadzać! W niedzielę często smrodzą po lesie na tych quadach. To, że jeżdżą mi nie przeszkadza ale, że jeżdżą jak idioci - pędząc nie widząc drogi... Samobójcy bez wyobraźni - niech tam, ale żeby innych przy okazji nie okaleczyli... Na wszelki wypadek schodzę zawsze głęboko na pobocze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja będę biegać, nie ma że...
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Kto dziś biega?
A my już po biegu. Dzisiaj wyruszyliśmy z mężem o 8.00. Mąż ma jeszcze ochotę na powtórkę wieczorem, a więc dotrzymam mu kroku.... Ja mam dodatkowy trening przy zbiorze truskawek i pierwsze dni byłam trochę obalała, bo to jednak inne mięśnie pracują. Teraz jest już dobrze i nie wiem co zrobię jak się skończą zbiory truskawek Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Po truskawkach są czarne porzeczki, a potem wiśnie, a po wiśniach... zawsze się znajdzie coś, aby się nie nudzić
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Po truskawkach są czarne porzeczki, a potem wiśnie, a po wiśniach... zawsze się znajdzie coś, aby się nie nudzić Admin, nie chodziło mi o zabicie nudy, a szczególną pozycję ciała przy zbiorach. W truskawkach jest duża gimnastyka, znacznie większa niz stanie przy krzaku porzeczki, albo na drabce zbierając wiśnie. W mojej sytuacji pozostaje więc BIEGANIE!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Wiem, wiem, gdy szuka się urozmaicenia, niektóre pozycje są uciążliwe...
|
|
|
|
|
|
|
|