renia
|
Ja wyszłam na dwór i od razu się tak spociłam, że byłam cała mokra kiedy, w końcu, te upały się skończą?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
No i się zgrzałem, choć czas w normie! Jest dobrze, a nawet lepiej...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Ciekawe jak mi dzisiaj pójdzie - też jest parno
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas przestało w końcu lać, ale są kałuże Myślałam, że żartujecie z tym gorącem i parnym powietrzem Rano, tutaj tak padało, że psa bym z domu nie wypuściła, dlatego sama wyszłam
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
U mnie też parno, przez co w lesie jest cholera tyle much, że po bieganiu muszę je uwzględniać w BTW... Do diabła z taką pogodą...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe, jakie proporcje BTW ma mucha?
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
A mnie ciekawi jaka jest wartość jej składników. Często się spotyka informację że różne insekty mają więcej białka niż np. mięso, ale czy te aminokwasy i jakość tych białek jest dla człowieka przydatna?
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widziałam w telewizji, jak zjadano żywe dżdżownice wolę nie próbować
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U mnie ten link się nie otwiera ale może to i dobrze , bo te wielkie larwy, na pewno nie są apetyczne .
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
U mnie też parno, przez co w lesie jest cholera tyle much, że po bieganiu muszę je uwzględniać w BTW... Do diabła z taką pogodą... na basenie tych problemow nie ma. hahahaha no i zawsze mokro!
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Ja dzisiaj nie biegałam, więc żeby się trochę rozruszać i dotlenić szare komórki, robiłam przysiady przy otwartym oknie. Ale nie powiem ile zrobiłam Fajne ćwiczenie... i skoczność wertykalną rozwija.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Dziś wybiegam o 14,00 bo muszę jeszcze zrobić kotlety mielone, które usmaży NA SMALCU - Żona... Pogoda do biegania idealna, tylko trochę za gorąco - 21st.C
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
U nas kotlety mielone odkąd powiekszyła sie rodzina robimy bez cebulki (dzieci nie lubią) Ktos musiał ustąpić - padło na mnie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|