renia
|
Jadę z dzieciakami nad jezioro. Ciekawe jaka woda? Może da się wejść.. do kostek
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Przed chwila miałem telefon - na zewnątrz jest super, no chyba idziesz dzisiaj biegać? No co miałem odpowiedzieć?
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Go
|
mam ogloszenie 25 lipca w sobote, po raz XIX, odbedzie sie nocny BIEG POWSTANIA WARSZAWSKIEGO. Jest to masowa impreza upamietniajaca 65 rocznice wybuchu walk powstanczych na terenie Warszawy. Ze wzgledu na start, zaplanowany na 20:45, trase wiodaca m.in. ulicami Starego Miasta oraz wyjatkowa oprawe, wydarzenie to na dlugo pozostaje w pamieci wszystkich uczestnikow. regulamin: http://wosir.waw.pl/files/2009/331/Komunikat_Bieg_Powstania.pdfI jeszcze info dajace zastrzyk pokory: w biegu wystartuje Janek N. dla kumatych "Ulan" - 83 lata Wiadomo juz, ze bieg wystartuje spod Polonii, a jego start podobnie jak nieprzerwalnie od trzech lat, nastapi o godz. 20:45. Zupelnie jak Liga Mistrzow Cool Limit startujacych wynosi 3.000 osob- dokladnie tyle ile nas srednio chodzi na mecze Wink Informacji na razie nalezy szukac na forum strony wosir.waw.pl Impreza typowo amatorsko-rekreacyjna. Bedzie nawet jakas szansa by zrobic niezly wynik, bo najlepsi - najbardziej zwariowani na punkcie biegania beda startowali tego samego dnia w imrezie z cyklu "puchar maratonu warszawskiego" co oznacza iz beda mieli juz 20km w nogach ps. Jest jeszcze fajna impreza maraton - sztafeta. potrzeba 6 osob. info gdzies na http://www.maraton2009.pl/
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Go
|
hm, kilka postow wyzej Ty cos o tym pisales
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W jeziorze zimna woda, dzieciakom w kąpieli to nie przeszkadzało . Mi tak . Za to słoneczko ładnie "brało". Przeszkadzały mi wulgaryzmy rzucane z różnych stron przez młodzież. Wydaje mi się, że oni nawet tego nie zauważają i inaczej nie potrafią .
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Nie mam się czym chwalić, ale jeszcze się nie rozmnożyłem a kilometrów na 2 kółkach już trochę wpadło.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W rowerze są dwa pedały, to o rozmnażaniu nie ma mowy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piszę głupoty i wnet bym przez to o bieganiu zapomniałam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam nową nauczkę. Chciałam "na skróty" i pobiegłam w zwykłych butach na niskich obcasach. Nie chciało mi się obuwia sportowego sznurować. Czułam każdy kamyczek pod podeszwą i nogi zaczęły mi boleć w połowie drogi . Ale ,na pewno, tego błędu już nie powtórzę.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
W rowerze są dwa pedały, to o rozmnażaniu nie ma mowy. Słowo daję że jechałem sam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bo z rowerami nigdy nie wie, oj nie wie się, czy....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem, czy tak jest w całej Polsce, ale u nas drugi dzień upałów takich, że w domu ciężko usiedzieć, a na dworzu wytrzymać. Znowu musiałam jechać nad jezioro, chociaż na dwie godzinki, bo dzieciaki nie dają żyć. One się kąpały, a ja absorbowałam Vit. D3.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Na takie coś - klimatyzacja. Się ustawia na 18st. C i po kłopocie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U mnie w rodzinie wszyscy, oprócz maluchów, mają samochody z klimatyzacją, ja niestety, jeszcze nie. Córa namawia mnie na zmianę samochodu, ale mam inne priorytety, chcę, abyśmy najpierw dokończyli rozpoczęte budowy, a potem pomyslę o sobie.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nadciąga burza. Może zdążę z bieganiem i uda mi się wrócić suchą
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nadciąga burza. Może zdążę z bieganiem i uda mi się wrócić suchą Udało się?
|
|
|
|
|
|
|
|
|