admin
Go
|
Gdy odległość jest mniejsza od długości... ...to możliwy jest stosunek na odległość.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oczywiście
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
admin bara bara to po ...gdy ATP wzrośnie... Adenozyno(mono,dwu i trój)fosforanu jest w organizmie zaledwie około 50g, czyli 1/10mola, ale "obrót" ADP<-->ATP jest bardzo szybki, jeśli jest wystarczająca ilość tlenu. Średnio organizm z ADP "produkuje" ATP - około dwa mole/1 kg m.c./D, czyli przeciętnie około 50-70kg na dobę. PS raczej kąpiel (higiena) limituje te sprawy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takim biochemicznym językiem, można najprzyjemniejszy nastrój zepsuć.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj mam dużo wolnego czasu, to w końcu chyba się pouczę. Fajnie by było mieć wszystko pozaliczane i spokojne wakacje. Synowa jechała swoim nowym autkiem nad morze i wzięła moje dzieciaki . Tylko, żeby potem rewanżu nie chciała
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No co za pogoda..ufff..nie można nawet się uczyć. Musiałam wziąć leżak i póść do ogrodu. A niech tam sobie sąsiad popatrzy .Przynajmniej na wczasach nie będę wyglądała jak "nowy turnus" .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzieciakom plaża nie starczyła znowu wyciągnęli mnie nad jezioro Nie wiadomo jak długo jeszcze będzie taka ładna pogoda Trzeba korzystać.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Dzisiaj było krótko, szybko i bardzo mokro Czasami jakaś odmiana musi być
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
To chyba dziś było z doskoku.
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...autentycznie się poryczałam... Rycz "mala" rycz..... BTW Tylko uwazaj zeby lzy nie "zamarzly"
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
wiem
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj zwiększam trasę biegu, bo dotychczasowa przestała mnie męczyć. Spróbuję przebiec 1,5 km. Wiem, że to nie jest dużo, ale dla mnie, jeszcze niedawno, nie do pomyślenia. Będę biegać o 22-giej, bo jest jeszcze za gorąco.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A mnie w te gorące dni nogi dobrze noszą. Kręcę czasy w normie i bez specjalnej termicznej przykrości. Tylko mam "bardziej mokro" A do tego brwi zbyt mocno przystrzygłem i pot mi oczy zalewa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A biegasz dalej o 13-tej?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Tak, ta godzina przypadła mi do gustu. Około 13,15 mijam panią z pieskiem, około 13,20 parę (dwie) osób niesłyszących, niemówiących, około 13,30 znajomych dziadków, a później przypadkowe osoby, głównie na rowerach.
|
|
|
|
|
|
|
|