renia
|
Ja zdecydowanie wolę godziny wieczorne, a nawet nocne
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja wieczorom nikogo nie widzę i nie słyszę i to jest piękne. Kocham ciszę.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Najlepsze są dla mnie godziny ranne. Dzisiaj wybiegłem o szóstej, świeciło słońce, temperatura poniżej 20 stopni. Naładowałem akumulatory na cały dzień, ale teraz już jestem padnięty.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak na pewno lepiej, ale ja rano wolno się rozkręcam. Po takim biegu, pewnie szybko bym się rozbudziła, ale ze mnie leń
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Tak, ta godzina przypadła mi do gustu. Około 13,15 mijam panią z pieskiem, około 13,20 parę (dwie) osób niesłyszących, niemówiących, około 13,30 znajomych dziadków, a później przypadkowe osoby, głównie na rowerach. Jak z Kantem -- gdy wychodził na codzienny spacer po Królewcu, to ludzie zegarki nastawiali.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak, ta godzina przypadła mi do gustu. Około 13,15 mijam pani± z pieskiem, około 13,20 parę (dwie) osób niesłysz±cych, niemówi±cych, około 13,30 znajomych dziadków, a póĽniej przypadkowe osoby, głównie na rowerach. Jestem pewna, że nie chodzi tutaj o ulubioną godzinę, tylko o tą panią z pieskiem , nie wiem kto na Tobie wywarł większe wrażenie, pani czy piesek?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie przebiegłam całej nowej trasy, koncówkę szłam marszem. Trzydniowy maratonik mam za sobą. Spotkałam tylko jednego, znajomego pana, za którym leciała chmura papierosowego dymu.
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
A ja wolę jeździć rowerem po lesie niż biegać bo gdybym to zaczął robić u siebie na wsi to mieszkańcy stwierdziliby, że mi już całkiem padło na mózg ze starokawalerstwa
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Też wolę jazdę na rowerze i wiatr we włosach Ten zapach traw i ziół na wybranej trasie bardzo mi odpowiada. Najlepsze jednak jest pływanie i za tydzień już chyba mi płetwy wyrosną jak mnie ktoś nie wyciągnie z basenu
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
Tylko Ci pozazdrościć takiego przyjemnego spędzania czasu. Może w poprzednim wcieleniu byłaś nimfą wodną ?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Tylko Ci pozazdrościć takiego przyjemnego spędzania czasu. Może w poprzednim wcieleniu byłaś nimfą wodną ? Może byłam może jestem
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
dobrze tak sobie poczytac ten watek, troche motywuje, cos ostatnio nie mam weny do biegania, kostki i stopki mnie pobolewaja, uskuteczniam dlugie spacery tylko- 2h
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"_flo" spacery są miłe, szczególnie we dwoje, ale zdrowiej jest biegać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
spacery s± miłe, szczególnie we dwoje, ale zdrowiej jest biegać. A najzdrowiej biegać we dwoje..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A ja dziś będę miał spóźnienie Moi pojechali do miasta i powinni już być... a tu nie ma! Poczekam aż wrócą, a będą przed drugą
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
A ja dziś będę miał spóźnienie Moi pojechali do miasta i powinni już być... a tu nie ma! Poczekam aż wrócą, a będą przed drugą admin a nie możesz sobie tak w miejscu podreptać zanim wystartujesz? no bo jak Cie "roznosi"...?
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
admin jesteś jedyna osobą która tą trasą biegnie o tej godzinie? czy spotykasz innych biegnących po zdrowie...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Biegających spotykam mało, bo biegają po ścieżkach rowerowych. A ja lubię biegać po szutrze. Czasem z przeciwnego kierunku się ktoś przytrafi, ale głównie rowerowcy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
a nie możesz sobie tak w miejscu podreptać zanim wystartujesz? no bo jak Cie "roznosi"...? Nie, bo to dość szybko przechodzi, ale stała godzina biegania ma tę zaletę, że się wylatuje bez rozgrzewki... Osobiście nigdy nie stosuję rozgrzewek przed bieganiem. Parę kroków i już się wskakuje na obroty. PS już tak mam, że pomyślę, zaczynam się przebierać, robi mi się cieplej i ...
|
|
|
|
|
|
|
|