Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3911188 razy)
|
michal
Go
|
przejadę rowerem 30 kilometrów, z krótkimi odpoczynkami i nie czuję dużego przemęczenia Dla szczupłego rower to strata czasu. Jak nie czujesz zmęczenia, to po co na nim jeździsz? Dla rekreacji?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Wczesniej tez potrafiłem przejechać na rowerze 30km - ot tak. Ale bieganie to naprawdę inna jakość wysiłku, rzekłbym bardziej szlachetna
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Dla szczupłego rower to strata czasu. Jak nie czujesz zmęczenia, to po co na nim jeĽdzisz? Dla rekreacji? Ja na przykład jeżdżę, bo lubię to robić. Co prawda nie używam licznika przejechanych kilometrów, bo nie mam zamiaru bić rekordów, czy z kimś rywalizować. Zresztą robię to co lubię, więc to tak jakby podczas uprawianiam seksu nastawiać minutnik Trasa nie jest zbyt męcząca, tylko trochę pod górę, zapach trawki i ziółek pomaga z większą przyjemnością pokonywać dystans. Ups ... już się nie mogę doczekać jutra. Muszę uważać czasami na tiry, żeby nie zdmuchnęły mnie do rowu, ale ogólnie jest OK. Oczywiście śmigam razem z mężem, ale ta szelma jak coś do niego mówię, bo rodzaj wysiłku mi w tym nie przeszkadza, to on nagle zostaje w tyle. Mówi potem, że nic nie słyszał Dziwne, bo ja zawsze słyszę to co mówię No nic - znajdę na niego sposób, żeby w dwie godziny coś usłyszał. Może zacznę się czołgać pod rowerem, to w końcu mnie przegoni i usłyszy
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
przejadę rowerem 30 kilometrów, z krótkimi odpoczynkami i nie czuję dużego przemęczenia Dla szczupłego rower to strata czasu. Jak nie czujesz zmęczenia, to po co na nim jeździsz? Dla rekreacji? Dla rekreacji to jeżdżę do lasu i robię średnio nie więcej jak 5 kilometrów jednorazowo. Te 30 km to jeżdżę do pobliskiego miasteczka po kasze na targ bo tam są tańsze
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już jestem po biegu. Zastanawiam się, czy to wystarczy jak się zmęczę i przestaję biegać?. W sumie nie jestem bardzo zmęczona. Może powinnam się zmusić do większego wysilku? Czy nic na siłę? PS. Zachód słońca jest przepiękny! Wszystkie gamy barw: od błękitu, poprzez róż, aż do fioletu...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Już jestem po biegu. Zastanawiam się, czy to wystarczy jak się zmęczę i przestaję biegać?. Pewnie, że tak. Jak zaczniesz robić coś na siłę, wbrew sobie, to prędzej czy później - stracisz zapał. Łap formę na miarę swoich możliwości i ciągle poprawiającego się zdrowia Niech to co robisz sprawia Ci przyjemność i minutnikiem się przy tym nie przejmuj
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Dla szczupłego rower to strata czasu. Jak nie czujesz zmęczenia, to po co na nim jeĽdzisz? Dla rekreacji? Ja na przykład jeżdżę, bo lubię to robić. I dobrze. Kobietom powyżej A lub małego B lepiej nie biegać. Najlepszy rower lub nie za wolne spacery -- pupa i nogi też się ujędrnią a biust się oszczędza. Ja swojej biegać nie polecam -- w przeciwnym razie wszystkie interesujące miejsca będą zbyt blisko siebie, a ja lubię wycieczki po rozległej równinie, oddzielającej tajemnicze góry północy od gorących źródeł doliny południa...
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
I dobrze. Kobietom powyżej A lub małego B lepiej nie biegać. Najlepszy rower lub nie za wolne spacery -- pupa i nogi też się ujędrnią a biust się oszczędza. Ja swojej biegać nie polecam -- w przeciwnym razie wszystkie interesujące miejsca będą zbyt blisko siebie, a ja lubię wycieczki po rozległej równinie, oddzielającej tajemnicze góry północy od gorących źródeł doliny południa... michal jak pieknie to ujołes, jestem pod wrazeniem...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Co Ty mi tu wyskakujesz z jakimś A, czy B Patrz tam, gdzie wzrok nie sięga, wyżyn się trzymaj, bo niziny to tylko na plecach znajdziesz
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
michal jak pieknie to ujołes, jestem pod wrazeniem... Co Ty mi tu wyskakujesz z jakimś A, czy B Ja nic nie sugeruję. W tej materii nie ma sądów a priori -- czego oko nie widziało, czego ręka nie dotknęła, czego usta nie posmakowały, czego nos nie wąchał... tego rozum nie ogarnie Patrz tam, gdzie wzrok nie sięga, wyżyn się trzymaj, bo niziny to tylko na plecach znajdziesz Ania, jak się patrzy na Kobietę piękną jak dobrze oszlifowany diament, to nie ważne z której strony -- góry, doliny, awers, rewers, z dexteru czy z sinisteru, ten sam blask. OK, koniec tych bzdur...
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Ale bajerek i jak ładnie się uśmiecha Ja też taki chcę!!!
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
TEST: Sorry ale test się nie powiódł
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Jak to?
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
Patrzyłem, czy można wstawić bezpośrednio pod postem obrazek (gif).
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Gifa widziałam i nie musi być zaraz pod tekstem. Może ktoś Ci podpowie jak to się wkleja. Co ja robię tu, co ja tutaj robię? Czas na mnie - to siemANIA
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
Siema Dobranoc. Ja też uciekam bo mi się oczy zamykają. Pa
|
|
|
|
|
|
|
Adam319
Go
|
Patrzyłem, czy można wstawić bezpośrednio pod postem obrazek (gif).
Można, ale Admin tego nie lubi więc jest to możliwość tylko teoretyczna. [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Lubię, lubię, tylko żeby nie "ważyły" zbyt dużo, a po 30 dniach automat je usuwa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|