Waldemar
Go
|
A co do rozbijania tych krwinek w stopach Jestem ciekawy czy to jest prawda? Czy przypadkiem nie jest to kolejne kłamstwo wymyślone przez leniwców? Może ktoś da jakiś link do informacji o tym zjawisku?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Pływanie to sport narodowy... delfinów...?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A co do rozbijania tych krwinek w stopach Jestem ciekawy czy to jest prawda? Czy przypadkiem nie jest to kolejne kłamstwo wymyślone przez leniwców? Może ktoś da jakiś link do informacji o tym zjawisku? Najszczersza prawda. Bieganie prowadzi przecież do niedokrwistości złośliwej i w najłagodniejszym przypadku tylko do oberwania woreczka żółciowego! Podałbym nawet linka, ale później mają pretensje, że tylko ja im stronę reklamuję!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pływanie to sport narodowy... delfinów...? Błąd... masz jeszcze dwa strzały...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Śledzi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak, o to właśnie chodziło . Wygrał Pan 10 zł. Proszę odebrać to osobiście , w naszej placówce w Warszawie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Wygrał Pan 10 zł. Proszę odebrać to osobiście , w naszej placówce w Warszawie. Bardzo proszę o przekazanie w/w kwoty na "głodujące dzieci"! Będzie miał czyjś "ojczulek" na ćwiarteczkę i paczuszkę ćmyków.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Doceniam Pana humanitarny gest, ale ta kwota jest niewystarczająca..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Jak to. To dziura budżetowa jeszcze nie zatkana i znów poszła akcyza do góry na artykuły pierwszej potrzeby? PS ostatnio widziałem papierosy po 4,40, a piwko po 1,20, ale to było w €
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzeba będzie zrobić jakąś zrzutę , artykuł pierwszej potrzeby musi być. Powinniśmy wiecej alkoholu kupować, żeby dziurę budżetową załatać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
ostatnio widziałem papierosy po 4,40, a piwko po 1,20, ale to było w €
Szkoda, że w euro, bo gdyby w złotówkach, to warto by było zacząć palić i pić, żeby Polska mogła szybciej wyjść z kryzysu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ale niektórzy chcą znów: żeby Polska "rosła w siłę, a ludziom się żyło dostatniej"...
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
oliwa extra virgin zmieszana z dowolnym naturalnym wonnym olejkiem w/g uznania (na 100ml oliwy kilka kropel olejku wonnego), nanosić na całe ciało raz dziennie, a na wybrane fragmenty skóry częściej w miarę potrzeby.
Trzy pytania: 1. Czy tłusta cera jest przeciwwskazaniem do takiego namaszczania? 2. Czy olej lniany nadaje się do takiego namaszczania? 3. Jak grubo się smarować, po jakimś czasie czymś zmywać nadmiar czy powinno się wszystko wchłonąć?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Wyłącznie na zasadzie "prób i błędów", bo każdy jest inny. Osobiście nie ryzykowałbym z żadnym olejem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
obowiązkowo - bez tego żadna maszyna nie ruszy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No, niby tak..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...można by spróbować np. gaz (pół litra i ...w długą.. )
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie biegam już kilka dni, a zakwasy mam, jak chyba nigdy dotąd , najbardziej bolą mnie mięśnie nóg. Myślę, że to nie skutek, tyle gimnastyki, ale kilkakrotnego wchodzenia po schodach z plaży. Dzisiaj zastanawiałam się po co przyjechałam do Arkadii, skoro czuję się tutaj bardziej zmęczona niż w domu.
|
|
|
|
|
|
|
Adam319
Go
|
Ja nie biegam już kilka dni, a zakwasy mam, jak chyba nigdy dotąd , najbardziej bolą mnie mięśnie nóg. Myślę, że to nie skutek, tyle gimnastyki, ale kilkakrotnego wchodzenia po schodach z plaży. Dzisiaj zastanawiałam się po co przyjechałam do Arkadii, skoro czuję się tutaj bardziej zmęczona niż w domu. Naleśniki z owocami?
|
|
|
|
|
|
|
|