Blackend
Go
|
<-to w nadziei, ze emoty kiedys jednak wroca ;P eee tam emoty Flo załatw edycje postów - cierpię jak orta strzelę i nie mogę poprawić
|
|
|
|
|
|
|
Adam319
Go
|
| | ||||| ||| |
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
cierpię jak orta strzelę i nie mogę poprawić Zawsze można zwalić na chorobę. Dysortografia się to nazywa
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dowiedziałam się, od instruktora gimnastyki, że godzinny marsz daje więcej pożytku organizmowi, niż półgodzinny bieg. Trudno mi w to uwierzyć. W takim przypadku zamiast wiary, jako adekwatne do problemu rozwi±zanie, wystarcza rzut monet±. Trzeba tylko rewersowi i awersowi przypisać stosown± warto¶ć. Np: orzeł - bieg, reszka - marsz. Jak wyjdzie reszka, to znaczy, że instruktor gimnastyki ma rację! I po problemie. A potem się dziwisz, że takie głupoty piszę? Znowu mnie prowokujesz ?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
cierpię jak orta strzelę i nie mogę poprawić Zawsze można zwalić na chorobę. Dysortografia się to nazywa A nie dyslekcja?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi się marzy taka samodyscyplina, która zmusiłaby mnie do spokojnego biegania (pocz±tkowo na przemian z marszem) przez 40 minut. Moja kondycja ma jeszcze sporo do życzenia, najbardziej zauważam to na wysokich schodach (tutaj maj± 163 stopnie, normalnie- szok).
Renia,na plaze jest rowniez inne zejscie,bez schodow, trzeba podejsc kilka metrow w przeciwna strone. Wiem o tym zejściu, to jest za Arkadią "Aurą", raz tamtędy szliśmy, ale dzieciaki chcą tutaj naprzeciwko, bo tu są dzieci z naszego ośrodka. Na szczęście mam od niedzieli tylko moją dwójkę. Tamta dziewczyna wyjechała do USA.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
dyslekcja? - to dukanie, a nie płynność czytania na głos.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niektórzy, jak robią dużo błędów, tłumaczą się dyslekcją. Rozumiem, że mylą pojęcia, tak jak ja.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A to dobrze, że nie tłumaczą się np: dysjunkcją, która nie sprzyja wymianie genów, albo jaką dysocjacją...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj, widzę, że masz dzień na żarty? Czy się mylę?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Zaraz odpowiem, tylko skoczę po monetę!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ups! wyszło mi, że dziś nie mam humoru
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
I po co rzucałem?... (((
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ups! wyszło mi, że dzi¶ nie mam humoru Może moneta miała dwa orły?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Źle wyszło.Powtórzę. Może moneta miała dwa orły? Lepsze są banknoty, wtedy zawsze wychodzi humor.
|
|
|
|
|
|
|
Adam319
Go
|
<-to w nadziei, ze emoty kiedys jednak wroca ;P Życie, jakby, nie cierpi próżni. ☺
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
biegająca viola.... nie ma edycji więc musiałam drugi raz...
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
☺
haaaaa! szczfany lis! peace'n'luv - ✌