Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3909539 razy)
|
renia
|
Wczoraj się uśmiałam ) Mówię do dzieci w samochodzie, że zauważyłam, że w tym roku jest zdecydowanie mniej motocyklistow, niż w poprzednich latach. A syn na to - już prawie wszyscy są przejechani... Ale jeszcze kilku zostało.. odpowiadam. PS. Tak naprawdę, to jest tragiczne, często się boję o starszego syna, bo jeździ nieraz motorem. Jak chwilę po jego wyjeździe słyszę karetkę, to odmawiam wszystkie zdrowaśki, jakie znam i jeszcze improwizuję )
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zaczęłam wierzyć w cuda Dzisiaj mój mąż biegał razem ze mną. O coś takiego, w życiu, bym go nie podejrzewała. Po całym dniu pracy, miał jeszcze kaprys, żeby ze mną biegać. Jak ja przechodziłam z biegu w marsz, to on podawał mi rękę i ponaglał do biegania. Na koniec się śmiał i powiedział, że ze mnie "cieńki Józek " :/ (ja mu dam Józka!..to mu się odechce ) Myślał, że po takim czasie biegania, potrafię już parę kilometrów biegać bez przerwy. Jeszcze mi daleko do tego. On jest chyba z innej gliny ulepiony, w ogóle nie był zmęczony. Już wolę biegać sama, no może za rok, to z nim się zmierzę. Na razie serdeczne dzięki..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj wypiłam 5 kaw i miałam dużo słabszą kondycję przy bieganiu. Człowiek na błędach się uczy, szkoda tylko jak na swoich )
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Dzisiaj wypiłam 5 kaw i miałam dużo słabszą kondycję przy bieganiu. Człowiek na błędach się uczy, szkoda tylko jak na swoich ) Reniu, a na roworze próbowałaś?, jesst superowo. Ja osobiscie nie mogę biegać, zostało mi tylko rowerkiem Kondycję mam coraz lepszą...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem czemu, ale nigdy nie przepadałam za jazdą rowerem. Wolę już pływanie. Ogólnie, to jestem leniwa i do sportu muszę się zmuszać, chociaż już stopniowo jest coraz lepiej. Ostatnio codziennie mój syn (9 lat) biga ze mną, to jest trochę raźniej. Z niego to jest gaduła, mówi bez przerwy całą drogę, a ja wolę milczeć, bo lepiej mi się tak oddycha. A Ty jeździsz na rowerze codziennie?
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Nie wiem czemu, ale nigdy nie przepadałam za jazdą rowerem. Wolę już pływanie. Ogólnie, to jestem leniwa i do sportu muszę się zmuszać, chociaż już stopniowo jest coraz lepiej. Ostatnio codziennie mój syn (9 lat) biga ze mną, to jest trochę raźniej. Z niego to jest gaduła, mówi bez przerwy całą drogę, a ja wolę milczeć, bo lepiej mi się tak oddycha. A Ty jeździsz na rowerze codziennie?
Ostatnio jeżdzę dość często, nie codziennie ponieważ po takiej porządnej rundce-chudnę (mam mniej około 1 kg.) Własnie dlatego muszę robić przerwy, by odrobić straty na wadze. Wczoraj zrobiłysmy sobie podczas jazdy przerwę na przekąskę, by nie schudnąc za dużo, he he,
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Myślę, że na Forum mógłby Ci ktoś doradzić co robić, żeby móc uprawiać sport i nie chudnąć. Może więcej tłuszczu? Np. śmietany więcej pić?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba źle Tobie radzę, przecież od tłuszczów się nie tyje, jedynie od zmniejszenia ich ilości można schudnąć. Tyje się od nadmiaru węglowodanów i białka.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, można na powyższy problem spojrzeć z drugiej strony, czyli że nie chodzi o przytycie, a o to żeby nie chudnąć i wtedy być może więcej tłuszczu się przyda? Adampio ma spore doświadczenie w tym zakresie, Admin również. Może zechcą zabrać glos?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...przecież od tłuszczów się nie tyje, jedynie od zmniejszenia ich ilości można schudnąć...
To wiadomo powszechnie, ze sie nie tyje a skoro tak to znaczy, ze sie po prostu chudnie. Oczywiscie sa tacy "naukowcy" co twierdza inaczej ale wiadomo jak to jest! Jak "nie zaplacisz" to prawdy sie nie dowiesz!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu, można na powyższy problem spojrzeć z drugiej strony, czyli że nie chodzi o przytycie, a o to żeby nie chudn±ć i wtedy być może więcej tłuszczu się przyda? Adampio ma spore do¶wiadczenie w tym zakresie, Admin również. Może zechc± zabrać glos?
Jak już wysłałam ten post, to tak samo pomyślałam sobie jak Ty. Ale poczykamy, aż się wypowiedzą Ci , co zaczynają się na "ad...", oraz kolejni na "b..", na "c.." na.....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...przecież od tłuszczów się nie tyje, jedynie od zmniejszenia ich ilo¶ci można schudn±ć...
To wiadomo powszechnie, ze sie nie tyje a skoro tak to znaczy, ze sie po prostu chudnie. Oczywiscie sa tacy "naukowcy" co twierdza inaczej ale wiadomo jak to jest! Jak "nie zaplacisz" to prawdy sie nie dowiesz! A co Ty tak ciągle z tym płaceniem? Chcesz płacić, czy czekasz, żeby Tobie płacili?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...pewnie jak nie zapłacę, to prawdy się nie dowiem )
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...pewnie jak nie zapłacę, to prawdy się nie dowiem ) Wiesz Reniu Ty jestes Kobietka "ATRAKCYJNA" i warto z Toba robic "interesy"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najlepszy "interes" ze mną, to zrobił mój mąż )
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Najlepszy "interes" ze mną, to zrobił mój mąż ) W to nie watpie, ale zawsze moze sie i innym "skapnac"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..nigdy nic nie wiadomo.. )
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
..nigdy nic nie wiadomo.. ) Goral Adam " Ojmlecik" juz od dawna cos z" jojkami" kombinuje!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"misiek" a cuksa chcesz?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
..nigdy nic nie wiadomo.. ) Goral Adam " Ojmlecik" juz od dawna cos z" jojkami" kombinuje! E tam, kombinuje i to jeszcze z jojkami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|