grizzly
Go
|
...E tam, kombinuje...
No... "siem" nie wypieruj juz tak mocno. Juz mu z Renia wiemy "co jest grane"!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mów za siebie, bo ja nie wiem..
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A widzisz misiu, teraz to se mozesz zaspiewac: Bo z kobietami nigdy nie wie oj nie wie sie, czy dobrze jest, czy moze.......lalalallalaa
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Misiek" za darmochę nic sie nie dowiesz ))
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Po jednej przejażdżce rowerem nie można schudnąć 1 kg, chyba że się przejechało ze 100 km, a może i jeszcze więcej. To tylko ubytek wody zmniejsza nam wagę. U mnie po maratonie ubywa ze 3 kg tej wody, ale po jej uzupełnieniu to okazuje się, że więcej jak 0,5 kg nie chudnę. Odwodnienie jest normalnym procesem przy wysiłku. Wodę tracimy aby móc oddać nadmiar ciepła. Ponowne jej uzupełnienie nie odbywa się w sposób gwałtowny i wymaga czasu. Nie można raz się porządnie napić i uważać, że już się nie jest odwodnionym. Jest to proces powolny, wolniejszy od jej tracenia.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Jak tam u Was z pogodą do biegania bo u mnie jest genialnie 20st.C słońce i lekki wiaterek - wybornie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U mnie identycznie, też 20 stopni, lekki wiaterek i słoneczko. Może jesteśmy sąsiadami? )
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
No... prawie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..wirtualnymi.. Ale ponoć były przypadki, że osoby pisały ze soba przez dłuższy czas na gadu-gadu, a potem okazało się, że mieszkają w tym samym bloku.. )
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
... a potem okazało się, że mieszkają w tym samym bloku.. ) a tak nas straszyli tym internetem, że ludzie będą się od siebie oddalać Mój kumpel poznał swoją żonę przez internet ))
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mój syn też spotykał się przez pół roku z dziewczyną "z internetu". Ale on jest niezdecydowany i szuka dalej... ) ..mówi, że to zbyt poważna decyzja, żeby się śpieszyć..Niby ma rację..
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Jaka jest różnica między zarejestrowanym a gościem? zastanawiam się po co ludzie się rejestrują na forum nie uczestnicząc czynnie ....przecież można czytać posty bez rejestracji....
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Jak chcesz poznać odpowiedź, to wyloguj się i zobacz jak wygląda forum dla gościa.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Jak chcesz poznać odpowiedź, to wyloguj się i zobacz jak wygląda forum dla gościa.
daniel nie raz się wylogowywałam i nie widzę różnicy....mogę czytać wszystkie działy, posty....zdziwiłam się tym co napisałeś....powiedz jaka jest różnica?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Różnica między "gościem", a "Użytkownikiem" jest taka, że jak sobie poczyta Kwaśniewskiego, to najwyżej może tu pozgrzytać zębami, a u Witka dopiero się "wyżyć"... PS na poważnie: różnica między "Gościem", a "Użytkownikiem" jest taka, że jak "Gość" chciałby się włączyć do dyskusji, to musi konto zarejestrować.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
PS na poważnie: różnica między "Gościem", a "Użytkownikiem" jest taka, że jak "Gość" chciałby się włączyć do dyskusji, to musi konto zarejestrować.
admin nigdy bym na to nie wpadła....
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
No to teraz już wiesz?
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Gość nie może zobaczyć profilu użytkownika, ani bieżącego szczegółowego wykazu użytkowników online (co robią). Był taki okres, że nie widział działu: Wolne tematy.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
No to teraz już wiesz? tak, jestem bogatsza o kolejne doświadczenie:-) i właśnie dlatego uważam, iż internet to "okno na świat"
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Gość nie może zobaczyć profilu użytkownika, ani bieżącego szczegółowego wykazu użytkowników online (co robią). Był taki okres, że nie widział działu: Wolne tematy.
z tym się zgodzę i o tym to ja wiedziałam, tylko jeśli nie ma się zamiaru brać udziału w dyskusji to te sprawy jakby nie mają większego znaczenia....natomiast dla piszących mają ogromne...
|
|
|
|
|
|
|
|