renia
|
Reniu.......... fajnie Radziu..........fajnie ...tylko o co biega..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ważna uwaga: ta sytuacja ma miejsce przy homeostatycznym syndromie metabolicznym. Na syndromach chorobowych genom szwankuje w sposób stosowny do danej jednostki chorowej. Więcj na ten temet w "Jak nie chorować?" - to podstawowa lektura obowiązkowa, dla tych, co chcą wiedzieć więcej! BIEGAJ
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
........ A na mój truchcik, to szkoda zachodu.. ...tylko o co biega.. O to, że biegasz w "plenerze". To jest dla mnie fajne.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
.................... "Jak nie chorować?" - to podstawowa lektura obowiązkowa, dla tych, co chcą wiedzieć więcej! BIEGAJ Chcą, ale przeczytali tę pozycję dopiero raz. P.S. Zasada jest prosta: 1. Przeczytać najprostszą w "zrozumieniu" (dla czytającego)pozycję z biblioteki Jana i Tomasza dotyczącą stosowania diety. 2. dietę ".......... rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego". 3. Gdy już mamy pewność, że jesteśmy mądrzejsi od obydwu panów razem wziętych............................... czytamy wybraną pozycję jeszcze raz. 4. patrz punkt "2". 5. patrz punkt "3". 6. patrz punkt "2". 7. .................... . 8. .................... . :teraz emotik pt. AUTENTYCZNA RADOCHA: Ja jestem po "sześciu czytaniach" wybranej pozycji "Dieta Optymalna" rocznik 1999 - pychotka (A jeśli ktoś pomyśli, że wykonuję czynność popularnie uznaną za "niehigieniczną" , to ...... oby żył wiecznie z taką myślą )
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja jestem po "sześciu czytaniach" wybranej pozycji "Dieta Optymalna"
Ja wszystkie pozycje czytałam tylko po dwa razy. Wiem, że człowiek nie jest w stanie zapamiętać, ani zrozumieć od razu wszystkiego i dobrze jest to ponawiać. Mam taki zamiar, ale poczekam, aż zacznie mi się wydawać, że dużo wiem..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
PS w jaki sposób organizm uzdatnia do betaoksydacji węglowodany (na dietach wysokowęglowodanowych), tłuszcz zapasowy i pokarmowy? - zachęcam zainteresowanych do poczytania sobie w np: Davidsonie, Stryerze i koniecznie u Pani prof. Bryły. BIEGAJ Doskonała jest Biochemia Davidson i Sittman, wyd. Urban&Partner, Wrocław 2002.
Czy o tę pozycję chodzi Autorowi powyższych postów? P.S. Pani prof. Bryła przede mną się ukryła. Z przyczyn- w wojsku zwanych technicznymi- ograniczę się do wrocławskiego wydania .............................. na razie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O tak! "Przyczyny techniczne"- zminimalizowane. Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Radzio a czemu to "znalezisko" poprawilo Ci humor? i co takie stało sie iz musiałes humorek reperować? żona kotelety przypaliła? hihi
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzio a czemu to "znalezisko" poprawilo Ci humor? i co takie stało sie iz musiałes humorek reperować? żona kotelety przypaliła? hihi
Ha ha, jak wiesz dopiero się uczę, a poczucie bliskości "wiedzy" mnie otaczającej potęguje i ukierunkowuje moje humorki. Jednym słowem - nie reperuję, a poprawiam jakość mojego humoru. Najwyższej jakości humor jest mi potrzebny, aby porządnie propagować DO.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pogada jaka jest każdy widzi, więc dzisiaj zaledwie 7km biegu(rozgrzewka) i ............................... dwie godziny piły z "emerytami".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Zastanawiam sie co jest lepsze 7 km biegu, czy 10 km samochodem Ja wiem - 20 km samochodem pod górkę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
najlepiej kupić sobie doga, na smycz z nim....betaoxydacja jak w banku, pamiętam taką sytuacje jeszcze ze studiów, koleżanka zaprosiła mnie do swojego mieszkania po zajęciach, wchodzę a tam ogromne psisko, wyprowadziłyśmy go na spacerek, koleżanka "frunęła" za nim a ja "z językiem na brodzi" za nimi...
|
|
|
|
|
|
|
|