Dario Ronin
Go
|
Proszę bardzo cieszę się , że mogłem pomóc fascynują mnie tematy biochemii (tak cudownie skonstruowany jest nasz organizm ) , choć przyznam że niewiele rozumiem . wątek o podstawach biochemii byłby mile widziany - pierwszego kursanta już masz
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
......... pierwszego kursanta już masz Hmm .............. nie żebym się czepiał
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tu też setna strona? To by trzeba było uczcić biegiem..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..biegiem na (nie po) setkę..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Idealna pogoda na bieganie 11 oC i delikatna mżaweczka! Dziś będzie dobry bieg!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A w nocy u nas wichura szalała (tornado ).. na wioskach dużo domów jest bez prądu.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
oj u nas tez byl straszny sztorm, ktory zaczal sie faktisk wczoraj po poludniu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas się zaczęło akurat jak wyszłam biegać..
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Idealna pogoda na bieganie 11 oC i delikatna mżaweczka! Dziś będzie dobry bieg! admin no ale gdy mży to zmoknąć można.... i taki mokrutki wracasz do domciu?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Właśnie to uwielbiam!
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Właśnie to uwielbiam! ja tez uwielbiam ale pod prysznicem....hihi
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Właśnie to uwielbiam! Wariat .................................................................... hurra, jak ja się cieszę. :emotik, którego "widać" nawet po wylogowaniu pt. RADOCHA :
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
admin no ale gdy mży to zmoknąć można.... i taki mokrutki wracasz do domciu? Właśnie to uwielbiam! Pięknie KOCS-ujecie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Dziś mam bardzo poważny problem, bo nie wiem, czy biec sobie 12km w godzinę, czy może dać sobie w kość na maksa?. No co tu zrobić? - wybiegam za 5min.! Może rzucę sobie monetą...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Prawda jakie życie jest proste i miłe w swej mądrości!. Na dziś już więcej życiowych problemów nie przewiduję, a jutro zapowiada się też bardzo interesujący, piękny, szczęśliwy dzień! Aż chce się ŻYĆ! PS Zaraz zabiorę moich na spacer na łąki. Łąki są wyjątkowo piękne tej jesieni!
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
No to jak w końcu pobiegłeś? 12 km w godzinę to jeszcze dla mnie strefa marzeń.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
A ja nie lubię niedziel biegowo oczywiście Zdecydowanie za dużo psów ze swoimi "debilnymi" nieodpowiedzialnymi właścicielami. Dziś była bardzo ładna słoneczna pogoda i niestety wylegli jak zwykle w niedziele. No ale po za tym jest całkiem o'k i wypalam ten tłuszcz pokarmowy bo te obce ciała z innym kodem wołają wciąż - więcej, więcej!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|