|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Kucharzem kadry jest niejaki Sowa. Oglądałem jego kilka programów kulinarnych - katastrofa! PS nigdy nie słuchać rad otyłych i o "przezroczystej skórze" dietetyków, ani nie jeść potraw polecanych przez zatuczonych kucharzy! NIGDY!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
.... PS nigdy nie słuchać rad otyłych i o "przezroczystej skórze" dietetyków, ani nie jeść potraw polecanych przez zatuczonych kucharzy! NIGDY! To można rozwinąć na wszystkich opiniotwórczych, których wygląd zewnętrzny(tu nie chodzi o odzież ) powinien potwierdzać ich fachowość w zakresie zdrowia, żywienia, ....... i nie tylko.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
nigdy nie słuchać rad otyłych i o "przezroczystej skórze" dietetyków, ani nie je¶ć potraw polecanych przez zatuczonych kucharzy! NIGDY! Problem w tym że w telewizornii ich przypudrują
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Radzio - przestań Przecież to szkoda tak męczyć wodę mineralną Przez takie znęcanie się nad niewinnymi butelkami ta kobieta nie ma wcięcia w pasie, tylko pas równy biodrom To może jednak facet jest, bo i biust jakiś niewyraźny
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W sklepie widziałem butelki 0,5l i drabinę dwustopniową .
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
i drabinę dwustopniową . A nie lepszy jednostopniowy stepper z regulacją obciążenia? Zresztą co tam stepper, najważniejsza ta fajna elektronika do niego przypięta Wodą mineralną można się nawet polać podczas wspinania się na ten jeden stopień uffff
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja wam napiszę, że według mnie najprzyjemniejsze jest bieganie (ze sportów . Zmeczę się ale nastrój wyśmienity . Jak ćwiczę na orbitreku - to zmęczyć się nie mogę, bo szybciej zaczynają mi boleć nogi, a i nastrój nie poprawia się tak jak po biegu. Jedynie ten monitorek fajny..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ja wam napiszę, że według mnie najprzyjemniejsze jest bieganie (ze sportów ................... Przekonałaś mnie, jak spadnie pierwszy porządny śnieg w mojej "okolicy", wracam do biegania.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Słabo znam angielski, ale fonetycznie brzmi to mniej więcej tak: newa endin story
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie znam angielskiego, ale wiem, że Ty się uczysz. Spróbuj włożyć sobie coś pod język np. optymalną kluskę(zakładam, że panie już takową wymyśliły) i z jej pomocą przeczytaj niezrozumiały tekst............. Pomogło?
|
|
|
|
|
|
|
|