Blackend
Go
|
A ja w robocie - niech to szlag Ale fajnie, że inni mogą pobiegać
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
BIEGAŁEM przed chwilą . "Zderzyłem" się ze stadem dzików i to na ścieżce rowerowej(chorobcia jakoś nie umiem z niej zbiec ). Sześć to chyba już stado? Widząc to, że się posilają, dyplomatycznie wycofałem się na drugą stronę ulicy. Czasami najedzony jest w stanie zrozumieć potrzeby głodnego. Przy okazji 12km wycieczki dowiedziałem się, że jestem-"... atrybutem męskości i ktoś musi na takiego darmozjada zapier....."(głos dochodził z uchylonego okna mijającego mnie majestatycznie BMW). Najbardziej zaniepokoiło mnie to, że ........ z powodu uchylonej szyby pasażerowie auta mogą się poprzeziębiać, przecież na zewnątrz jest minus 12oC.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Żal mi ich..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Żal mi ich.. Pewnie, uchylać okno w taki mróz............
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Reniu .............. to taki żart na dobry poniedziałek.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu .............. to taki żart na dobry poniedziałek. Dziękuję.. ja lubię poniedziałki ..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś w moim bieganiu bez sensacji.Choć świeży śnieg korci. Ci co mają "biegówki" na pewno to wykorzystają- przy globalnym ociepleniu nic nie wiadomo. Zostałem namówiony przez Kobietę na nowy, roczny spacer z psami po lesie. Pójdziemy zobaczyć jak drzewa wyglądają, są o rok starsze.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Też idę w las za parę minut. Jest tylko -1C, śniegu brak i bezwietrznie. Las jest zawsze piękny.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..namówiony przez Kobietę na nowy, roczny spacer z psami po lesie. Ten spacer chyba będzie zapisany w księdze Guinnessa..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też idę w las za parę minut. Jest tylko -1C, śniegu brak i bezwietrznie. Las jest zawsze piękny. Postanowienie noworoczne dotrzymane..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Dotrzymane. W lesie było pusto, cicho, spokojnie. Lubię las i łąki...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Tutaj śniegu sporo i nowy sypie Mnie ta biel nie bawi jakoś
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dotrzymane. W lesie było pusto, cicho, spokojnie. Lubię las i łąki... Ja mam blisko domu łąki, las trochę dalej. Las lubię, a po dużej trawie po łąkach nie lubię chodzić. Zawsze obawiam sie, że z tej trawy coś wyskoczy np. żaba..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas na łąkach jeszcze często pijaków można spotkać, bo to blisko domów i bloków..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
U nas na łąkach jeszcze często pijaków można spotkać, bo to blisko domów i bloków.. Żaba milsza . Ja żaby lubię, zwłaszcza koncerty, ale i widzieć jak skaczą, czy odpoczywają na liściu na stawie. Latem, teraz nie uświadczysz. Na zimę mam maleńką z biskwitu
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Żaba milsza . Z dwojga złego też bym wybrała żabę..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No ale poduszki powietrzne mógłbyś sobie zamontować, rowerowi nie warto - jeśli Ciebie opuszcza.
|
|
|
|
|
|
|
|