Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Odkryłem" , że te moje wywrotki podczas pedałowania mają pewne zalety, bo przy kilkustopniowym i niższym mrozie przestałem ......... marznąć w stopy i dłonie, co bez fikołków było trudne do uzyskania. (dodatkowe wymachy ramion poprawiały komfort jazdy, nogami jednak wymachiwać nie umiem ............ jeszcze )
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co sobie pofruwałeś - to Twoje ..jak przed chwilą sprawdziłam pogodę długoterminową, to ..na rowerowe akrobacje na pewno się nie nadaje.. Przyjemniej będzie (kto może) przeczekać mrozy przy kominku..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ech .... nie nadaje się, też tak uważam ...................................................................................................... za to słońce ma być
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Kiedyś to było inaczej.. Ty wiesz, że ja mam podobne odczucia. Ciężko mnie było było z sanek zgonić, przynajmniej do czasu jak czułem, że mam jeszcze dłonie i stopy i nie byłem w tym odosobniony! Budowaliśmy igloo, lodowisko i "inksze" bałwany, a teraz? Patrze przez okno i nikogo nie widzę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie, ja też na sankach, czy łyżwach jeździłam tak długo, aż nóg nie czułam. Po powrocie do domu brałam nogi i ręce do zimnej wody, żeby je odmrozić. A chorób ani atybiotyków nie znałam. A teraz dzieciaki mają tyle lekcji, potem jakieś ponadprogramowe zajęcie, potem telewizor, komputer, lekcje, a sanki.. po co? Lepiej iść w niedzielę na basen..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Po powrocie do domu brałam nogi i ręce do zimnej wody, żeby je odmrozić.
Pamietasz ten ból? Nie zapomnę jak kiedyś siedziałem pod drzwiami bo nie potrafiłem przekręcić klucza, a w domu nikogo nie było Co do lekcji to faktycznie czasami przesadzają. W szkole u córy nierzadko mają po 5 kartkówek + klasówka na dzień! IMHO to już przegięcie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Myślisz, że to On?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Łon nie ma ..................................... daszka.
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
A to był Pucek i jego zatoka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Aaa Pucka znam.. z Pucka..
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Pucek? Aaaaaaaaa, to chyba ten kumpel Reksia!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niby kumpel.. ..ale ostatnio troszkę się pogryźli..
|
|
|
|
|
|
|
|