Radzio
Go
|
Z tymi 20km wyszło mniej więcej tak: "... nie chcę, ale muszę..". Na szczęście to był marszobieg i nie zakwasiło. Na początkowe zakwasy - tylko kolejna porcja biegu! Po przebiegnięciu dwustu, trzystu metrów zakwasy "cudownie" znikają. A tak, znikają! I tak wpadam w "pętlę" biegania. (Jaki prosty sposób na zdrowie) P.s. Czekam na wieści z "inauguracji". Zawodnik? ................. raczej brak umiaru, ale za gratulacje dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Wow! Dwudziestka na dzień dobry Trzeba samemu biegać aby to docenić! Radzio gratulacje od "biegacza" szaraka
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Właśnie wróciłem z obchodu i... szykuję na jutro moje "sprandki"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Nie jest dobrze! Właśnie się rozpadało, a na jutro zapowiadają opady ciągłe... I co tu robić z tym moim zmartwieniem? Pewnie poczekam do jutra, bo jutro samo przyniesie rozwiązanie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Zadeklarowałeś - musisz biec Ja na wszelki wypadek jeszcze sie nie odzywam
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
No nie wiem. Jak byłbym rozbiegany, to bieganie w deszczu to żaden problem, ale na pierwszy bieg? Dostanę jeszcze we wtorek zapalenia płuc i jako "opty-ikona" zrobiłbym "opty-sensację"! Ilu przez to by zrezygnowało z "30g"! No nie mogę sobie pozwolić na taką nieroztropność!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak to dobrze nie być żadną "ikoną" .. można przeziębić się do woli.. i kichać na wszystko.. i o to biega..
|
|
|
|
|
|
|
Rajano
Go
|
Dostanę jeszcze we wtorek zapalenia płuc i jako "opty-ikona" zrobiłbym "opty-sensację"! Witam Żadna to by była sensacja, przeziębienie się to sygnał od organizmu że chce się oczyścić i "wyremontować" wadliwe komórki Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Dostanę jeszcze we wtorek zapalenia płuc i jako "opty-ikona" zrobiłbym "opty-sensację"! Witam Żadna to by była sensacja, przeziębienie się to sygnał od organizmu że chce się oczyścić i "wyremontować" wadliwe komórki Pozdrawiam Niechby sobie był to remont (a co to za nowinka? Bo ja nie w temacie.) to i tak nie zmienia postrzegania u wielu ludzi. Taki admin to nie ma łatwo . Ja zaś nie oszczędzałem się i właśnie zakończyłem mój 2-dniowy "remont".
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Remont, remont... A czy to nie jest znów branie objawu za przyczynę?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Jednak dziś nie będzie inauguracji. Jest jeszcze zbyt mokre podłoże.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pewna sentencja "wspomina" coś o cierpliwości , wobec tego uzbrajam się w cierpliwość i z oklaskami zaczekam na inaugurację.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Dzisiaj pierwszy raz wybiegłem do lasu. Jest jeszcze sporo śniegu, ale podłoże już w miarę suche. Przybyło powalonych drzew i aż osiem musiałem przechodzić, co spowalnia bieg. Muszę się do nich przyzwyczaić, bo leśnicy usuwają tylko te, które im przeszkadzają.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzisiaj pierwszy raz wybiegłem do lasu. ......
Skoro inauguracja, to ...brawo. .......Przybyło powalonych drzew i aż osiem musiałem przechodzić, co spowalnia bieg. Muszę się do nich przyzwyczaić, bo leśnicy usuwają tylko te, które im przeszkadzają.
Może mają lepsze obuwie do biegania przez niektóre zwalone drzewa.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Na pewno mają lepsze, bo biegam w tenisówkach przeznaczonych na sporty halowe. Związane to jest z techniką biegu z lądowaniem na palcach. Mógłbym biegać na boso, ale nie mam odwagi tego robić w lesie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Daniel i jak z kondycją po przerwie zimowej?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Przyszła pora, czas się przebierać! Wylot 13,00. "I nie ma, że boli"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Do startu!.. gotowi?.. START!!....
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na pewno mają lepsze....
W gumofilcach bardzo trudno zachować Twój sposób biegania, ale za to nie ryzykujesz utraty palców przy "przesuwaniu" przeszkadzających Ci drzew. P.s. Admin prawdopodobnie "poleciał' w skórzakach................ domyślam się, bo czytałem kiedyś jakie "pantofelki" poleca
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Przylot 14,00 - dwie minuty gorzej niż w zeszłorocznej inauguracji, czyli bardzo dobrze Jest bardzo dobrze, bo większość dużo młodszych przy takim wysiłku by wylądowało na "intensywnej terapii" ... PS jakie to przyjemne dbać o własne zdrowie właściwie, a ciało nie zawodzi w razie potrzeby!
|
|
|
|
|
|
|
|