Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, już biegasz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od wczoraj ( nie licząc małych, wcześniejszych prób). Nie widziałaś? Aaa.. nie biegałam obok Twojego wątku..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Na zawody to ja się nie piszę. Nie chcę Wam robić obciachu... Ja też się nie piszę, a obciachem jest brak aktywności fizycznej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No i znowu masz rację..
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Jakby kto¶ miał kłopoty ze snem, to polecam bieganie... To najlepszy ¶rodek nasenny!
No już może nie przesadzaj z tym bieganiem, zawsze można zrobić coś "lepszego" przed snem ;P
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Jakby kto¶ miał kłopoty ze snem, to polecam bieganie... To najlepszy ¶rodek nasenny!
No już może nie przesadzaj z tym bieganiem, zawsze można zrobić coś "lepszego" przed snem ;P Jeżeli ktoś siedzi do późnych godzin nocnych, to nie oznacza, że ma problemy ze snem. Może zwyczajnie ma bardzo dużo pracy i dopiero w środku nocy może sobie pozwolić na odpoczynek. Tym bardziej brawa dla takiego człowieka, bo wstaje przed tymi co tylko się wylegują i dalej ma siłę pracować. Biegać mogą zawsze spóźnialscy i ci, co mają nadmiar wolnego czasu. Tak jak pisze Sławek, jest inny sposób i bardziej przyjemny na przyspieszenie snu
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Tak jak pisze Sławek, jest inny sposób i bardziej przyjemny na przyspieszenie snu... Znaczy liczenie baranków?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No ale żeby efekt był - to przynajmniej baranki muszą biegać..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
bo, "ruch to zdrowie"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Tak jak pisze Sławek, jest inny sposób i bardziej przyjemny na przyspieszenie snu... Znaczy liczenie baranków? Właściwie miałam co innego na myśli ale liczenie baranków lub owieczek też skutkuje. Osobiście nie potrafię policzyć ich więcej niż dziesięć, ale może kiedyś policzę całe stado Ważne jest, żeby liczyć od tyłu i nie rozmyślać, czy sufit trzeba już umalować, czy nie Odnośnie sufitu - informacja dotyczy również innego sposobu zasypiania
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ostatecznie, aby stosownie do potrzeb wypocząć, choćby nad ranem...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Chciałabym się dowiedzieć, kto na tym forum jest moderatorem Moderatorem jest "vitamina C"?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Tak jak pisze Sławek, jest inny sposób i bardziej przyjemny na przyspieszenie snu... Znaczy liczenie baranków? No ale jak je policzyć ?? zwykle jest ich tylko jeden
|
|
|
|
|
|
|
|