slawek
Go
|
Chciałabym się dowiedzieć, kto na tym forum jest moderatorem Moderatorem jest "vitamina C"? Vice jest Rutinoscorbin a potem Cerutin
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A główną zasadą DO są "maszyny jądrowe" i "wiadra smalcu"...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
A główn± zasad± DO s± "maszyny j±drowe" i "wiadra smalcu"... Konieczne do algowybrzydzaczy polewanych kąpielami błotnymi wraz z tymi wiadrami
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś bez sensacji godzinka po lesie .......... dla zdrowia . Jednak bardziej odpowiada mi bieganie przy temperaturach w okolicy zera i siąpiącym lekko deszczu. "Wilgotny" i tak jestem, ale przynajmniej do rzadkości należy widok swobodnie biegających bokserów, wilczurów itp. i "towarzyszących" im właścicieli, których łatwo rozpoznać, bo na szyi mają zawieszone smycz z obrożą.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Dziś jest całkiem niezła pogoda aby przy okazji biegu poszukać bazi - wszak mamy niedzielę wierzbową A już niedługo święto wiosny - może zając coś przyniesie?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
U mnie dziś planowy dzień przerwy z bieganiem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziś jest całkiem niezła pogoda aby przy okazji biegu poszukać bazi ..
A jak populacja dzików w Twojej okolicy wygląda w tym roku? Mobilizuje Cię do szybszego biegu...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Coś ich ostatnio nie widuję Ale za to złapał mnie dzisiaj deszcz, a ja nie miałem przy sobie parasola Rozejrzałem się z nadzieją dookoła aby sie gdzieś ukryć, lecz niestety wiosna jescze w pełni nie zawitała i ani bazi, ani liści i ani niczego W końcu pogodziłem się z tym, że zmoknę i wymyśliłem chytry plan - nie pójdę po biegu pod prysznic To mi dodało sił i pozwoliło dotrwać do końca. Jakie było moje rozczarowanie gdy dowództwo w domu w ogóle nie wykazało entuzjazmu moim planem nawet argumentacja ekologiczna w postaci "dzień bez wody" (za wspaniałą akcją godzina w ciemności) nie spotkała się ze zrozumieniem. Natomiast groźba zbanowania mojej skromnej osoby i widmo spędzenia nocy po za domem została przeze mnie zrozumiana i "zadanie zostało wykonane" o czym melduję posłusznie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na tym wszystkim w końcu miałeś czysty zysk.. Możesz teraz świecić przykładem dla innych.. I w razie podobnych problemów zawsze patrzeć na punkt pierwszy..aby wiedzieć kto ma w domu rację..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
I tego będę się trzymał
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja dziś pojechałem rowerem z dwoma misjami, jedna to przeliczyć kilometry, które wczoraj nabiegałem, druga żeby ........................ "przyzwyczaić" okolice prostaty do siodełka. Podczas przejażdżki spadł grad, ale nie jestem pewien, czy po nim coś może mi się czysto świecić. P.s. W Warszawie odbył się w ten weekend półmaraton-warszawski. Nie znam szczegółów, ale wiem, że się odbył.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Świecić zawsze możesz dobrym przykładem i mieć czyste intencje.. ..a o tym maratonie to ja znam więcej szczegółów.. ..wiem jeszcze, że ja go nie wygrałam, bo by mnie powiadomili ..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
..a o tym maratonie to ja znam więcej szczegółów.. ..wiem jeszcze, że ja go nie wygrałam, bo by mnie powiadomili .. oczywiście eSMSem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I jeszcze pewnie musiałabym po puchar przyjechać.. dobrze jednak, że to nie ja.. bo teraz nie mam czasu na jakieś tam puchary..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
oczywiście miało być "też", ale i tak fajnie wyszło
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najlepiej to wyślij mi SMS-a bo ja już nic nie wiem.. ..będą w końcu te puchary - czy nie?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dla zwycięzców ........................... bezwarunkowo
|