renia
|
Ja zwyciężyłam.................... choroby..
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Wczoraj nie biegałem planowo, ale dziś nie biegałem i jutro nie będę biegać... A wszystko przez ten deszczyk, który z traski zrobił ciapę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to życzę powodzenia i szerokiej drogi.. ..no i pogody jednej i drugiej.. ..czyli tej od ucha do ucha też..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wyczyn nie jest tak istotny jak poprawa humoru....a siedzenie.. ..cóż - jest gorsze niż jazda na rowerze... (emotikonka p.t. terrorysta)
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, biegasz?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
....a siedzenie.. ..cóż - jest gorsze niż jazda na rowerze... (emotikonka p.t. terrorysta) O to to
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może...opty - to to...
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Dziś jest pięknie tzn. słonecznie, chłodno ....................... sucho Chyba zacznę zazdrościć U mnie padał deszcz, a teraz już tylko wielkie płaty śniegu przykrywają nawet świeżo rozkwitłe kwiaty forsycji, pąki na bzie itp... Nie zapowiada się, żeby miało przestać, więc zamiast na rower, to przyjdzie wyciągnąć sanki i przeprosić zimowe ubranie A już wiosna była.... i sobie poszła.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niby ta Polska nie taka wielka, a tyle różnych rodzai pogody w jednym dniu mamy. Może za to bedziesz miała słoneczko w Święta - tak jak przysłowie mówi...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
W prognozie pogody nie zapowiadali opadów śniegu, a ja już idę zasłonić okna, żeby na niego nie patrzeć Samochody zasypane, biało jak zimą.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Chyba widzę te chmury, co tak u was sypią śniegiem, ale może jakoś szczęśliwie nie dojdą tu!
|
|
|
|
|
|
|
|