renia
|
Ja zwyciÄĹźyĹam.................... choroby..
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
Wczoraj nie biegaĹem planowo, ale dziĹ nie biegaĹem i jutro nie bÄdÄ biegaÄ... A wszystko przez ten deszczyk, ktĂłry z traski zrobiĹ ciapÄ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to ĹźyczÄ powodzenia i szerokiej drogi.. ..no i pogody jednej i drugiej.. ..czyli tej od ucha do ucha teĹź..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Jak rozgoniÄ zakwasy wiem , ale jak jutro namĂłwiÄ tyĹek Ĺźeby kilka godzin spÄdziĹ na siodeĹku ......................................... Â
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wyczyn nie jest tak istotny jak poprawa humoru....a siedzenie.. ..cóş - jest gorsze niş jazda na rowerze... (emotikonka p.t. terrorysta)
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Reniu, biegasz?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
....a siedzenie.. ..cóş - jest gorsze niş jazda na rowerze... (emotikonka p.t. terrorysta) O to to
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
MoĹźe...opty - to to...
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Gość
|
DziĹ jest piÄknie tzn. sĹonecznie, chĹodno ....................... sucho Chyba zacznÄ zazdroĹciÄ U mnie padaĹ deszcz, a teraz juĹź tylko wielkie pĹaty Ĺniegu przykrywajÄ
nawet ĹwieĹźo rozkwitĹe kwiaty forsycji, pÄ
ki na bzie itp... Nie zapowiada siÄ, Ĺźeby miaĹo przestaÄ, wiÄc zamiast na rower, to przyjdzie wyciÄ
gnÄ
Ä sanki i przeprosiÄ zimowe ubranie A juĹź wiosna byĹa.... i sobie poszĹa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niby ta Polska nie taka wielka, a tyle róşnych rodzai pogody w jednym dniu mamy. MoĹźe za to bedziesz miaĹa sĹoneczko w ĹwiÄta - tak jak przysĹowie mĂłwi...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Gość
|
W prognozie pogody nie zapowiadali opadĂłw Ĺniegu, a ja juĹź idÄ zasĹoniÄ okna, Ĺźeby na niego nie patrzeÄ Samochody zasypane, biaĹo jak zimÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
Chyba widzÄ te chmury, co tak u was sypiÄ