Radzio
Go
|
[ Dziś jest pięknie tzn. słonecznie, chłodno ....................... sucho Chyba zacznę zazdrościć U mnie padał deszcz, a teraz już tylko wielkie płaty śniegu przykrywają nawet świeżo rozkwitłe kwiaty forsycji, pąki na bzie itp... Nie zapowiada się, żeby miało przestać, więc zamiast na rower, to przyjdzie wyciągnąć sanki i przeprosić zimowe ubranie A już wiosna była.... i sobie poszła. To "sucho"- napisane w południe- o 19-tej zamieniło się w "umiarkowanie mokro", także zaliczyłem pierwszy wiosenny chrzest na rowerze.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Moje "zdemolowane" powonienie nie odczuwa zmian zapachowych w lesie, ale za to mój organizm z radochą odebrał "propozycję" 12km biegu w 52minuty. Pierwszy dzień świąt jest po mej myśli. To nic, że stół był białkowo-węglowodanowo-cukrowy. Na niewielki post można wybrać każdy dzień. Za to był rodzinny spacer po lesie. Za to było wyalienowane 12km również po lesie. :D Jutro spróbuję odwrócić kolejność. Na pewno zacznę od biegu..............................
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gratuluję i czynów i postanowień...niech ta radocha Cię nie opuszcza.. aż do późnej jesieni...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dołóż zimę do życzeń....................................................
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
12km biegu w 52minuty... To już trzeba dobrze nogami przebierać, na taki wynik!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dołóż zimę do życzeń.................................................... Powolutku.. przyjdzie kolej i na zimę to coś dorzucę np. na rozgrzewkę pierzynkę z puchu śnieżnego..albo "cuś"..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
12km biegu w 52minuty... To już trzeba dobrze nogami przebierać, na taki wynik! Ja potrfię bez przebierania.. ..tylko kierownicą kręcić..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zastosowałem taktykę lewa-prawa na przemian i potem już samo "poszło". P.s. Trochę za lekko się ubrałem i w "zdrowym tempie" było mi niekomfortowo, a kiedy już było komfortowo to z kolei okazało się, że pogalopowałem za daleko i ............... cóż, "na złość Mamie" zrobiłem sprawdzian. Za to jutro odkwaszanie i jak mnie "coś" nie poniesie to 10km osiągnę po 1h15min.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja potrfię bez przebierania.. ..tylko kierownicą kręcić.. Ja nie uważam się wcale za żadnego wyczynowca, takie tam leśne galopady od czasu do czasu uprawiam. Na co dzień tempo jest w granicach 10km/52-60min.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jeszcze dodam, że las jest blisko miasta i dzisiaj było sporo spacerowiczów z psami(ja też byłem na spacerze z Rodzinką i pieskami- biegam sam), a psy mają duży wpływ na długość i tempo mojego biegu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze dodam, że las jest blisko miasta i dzisiaj było sporo spacerowiczów z psami(ja też byłem na spacerze z Rodzink± i pieskami- biegam sam), a psy maj± duży wpływ na długo¶ć i tempo mojego biegu. ..te liczby to dla mnie kosmos - brzmi to gorzej niż lata świetlne..są to chyba lata świetne..
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie oszczędzasz się i dobrze..grunt ( pod nogami) to zdrowie i dobry nastój. Na gościnie udawaj przejedzonego i ciężko żałującego, że nie może skosztować tych wspaniałości... Z "żarciem" nie są żarty..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie oszczędzasz się i dobrze..grunt ( pod nogami) to zdrowie i dobry nastój. ................................. O to to! Zdrowie i dobry nastrój to najlepszy grunt. P.s. Chyba to wpakuję do sentencji ................................
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli moje słowa padły na podatny grunt.. ..ale Ty chyba nie po tych 10 km...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak, dobrze padły Po biegu było całkiem dobrze . Ale za "chwilę" posiedzę kilka godzin i ............................. tu wietrzę niebezpieczeństwo, że do domu będę wracał "na kołkach"( o=o używam polskich znaĸ ów)
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wróciłem na "kołkach". Jutro dalszy ciąg odkwaszania, ale tym razem na rowerze. (powinno być łatwiej, bo siedzenie już przywykło )
|
|
|
|
|
|
|
|