Strony: 1 2 [3] 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: Największy przekręt XX wieku (Przeczytany 36294 razy)
|
administ
Go
|
Triszka był na kilku spotkaniach z Dr-em, a o Kozłowskiej-Wojciechowskiej -głównej krytykantce Diety Optymalnej z ramienia IŻiŻ, to już nie wspomnę... Jakie to bezczelne z jej strony, aby trzydzieści lat temu robić "karierę naukową" na krytykowaniu Dr-a Kwaśniewskiego, propagować 5*wio i wegetarianizm, a dziś opowiadać jak wypieczone steki lubi zajadać!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Da ludzi bez sumienia. Tępo egoistycznych, którzy nawet z głupoty swojej nie wiedzą, że podcinają gałąź na której sami też siedzą...ich dzieci i wnuki też...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wracając do jej wynurzeń, jak "młody Kwaśniewski" tu pisał, że nie ma różnicy między "ekologiczną", a normalną żywnością, szczególnie w składzie i wartości odżywczej jajek mięsa i mleka, to moderator molka z resztą dobrych dzieci rżały z radości, jakie to głupoty wypisuję! A tu proszę - "utytułowany" (z dorobkiem w krytyce DO) naukowiec twierdzi dokładnie to samo, co ja.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak przeczytasz, to napisz, czy jest choć słowo o największym polskim odkrywcy XXw. - Dr-e Janie Kwaśniewskim - jedynym naukowcu, który się sprzeciwił zmowie "naukowców", ponieważ wszyscy autorzy coś niecoś z Doktora czytali. sie wie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Wracając do jej wynurzeń, jak "młody Kwaśniewski" tu pisał, że nie ma różnicy między "ekologiczną", a normalną żywnością, szczególnie w składzie i wartości odżywczej jajek mięsa i mleka, to moderator molka z resztą dobrych dzieci rżały z radości, jakie to głupoty wypisuję! A tu proszę - "utytułowany" (z dorobkiem w krytyce DO) naukowiec twierdzi dokładnie to samo, co ja. To tacy ludzie jak niektórzy w polityce...przechodzą na tą stronę, gdzie czują, że może się opłacać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Triszka był na kilku spotkaniach z Dr-em...
Wypada zapytać, a kto nie był? A ci z tej listy opublikowanej w DZ (z tym co to wolał wieprzowinę wszczepiać nic zalecić ją na obiad na czele) też bywali na naukach?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wracając do jej wynurzeń, jak "młody Kwaśniewski" tu pisał, że nie ma różnicy między "ekologiczną", a normalną żywnością, szczególnie w składzie i wartości odżywczej jajek mięsa i mleka, to moderator molka z resztą dobrych dzieci rżały z radości, jakie to głupoty wypisuję! A tu proszę - "utytułowany" (z dorobkiem w krytyce DO) naukowiec twierdzi dokładnie to samo, co ja. Też tak podskórnie czuję, że nie ma wielkich różnic.
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Da ludzi bez sumienia. Tępo egoistycznych, którzy nawet z głupoty swojej nie wiedzą, że podcinają gałąź na której sami też siedzą...ich dzieci i wnuki też...
A ja uważam, że troskliwie sobie i swemu potomstwu moszczą, bo przy korycie to normalne- jest. Wracając do jej wynurzeń, jak "młody Kwaśniewski" tu pisał, że nie ma różnicy między "ekologiczną", a normalną żywnością, szczególnie w składzie i wartości odżywczej jajek mięsa i mleka, to moderator molka z resztą dobrych dzieci rżały z radości, jakie to głupoty wypisuję! A tu proszę - "utytułowany" (z dorobkiem w krytyce DO) naukowiec twierdzi dokładnie to samo, co ja. Ludzie w pewnym stopniu zapewniają sobie rozwój dzięki naśladownictwu, niekiedy obyczajów świata zwierząt. Nie mam jeszcze pojęcia dlaczego, ale znakomita większość wyborów od "pasożytów" się bierze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i kameleonów...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
naśladowaniu... miało być.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jaka odpowiedź? Piszą o dobrych radach na sen itp.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
E, produkty zalecają przeciwne do tych, które zaleca prof. Cichosz (nie wspominając już o dr Kwaśniewskim). Czy musi być prosta zależność? Konkretna odpowiedź?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jeśli "odpowiedź" znaczy "kolejny artykuł na temat odżywiania" to nie musi być żadnej zależności.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja przyjąłem na sen śmietankę z ziemniakami, aby węglowodany się długo uwalniały jak w płatkach owsianych . Takie węglowodany złożone z tłuszczu
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jaka odpowiedź? Piszą o dobrych radach na sen itp. Może w takim razie wyjaśnię. W słowie "odpowiedź" rozumiem wrzucenie sporej ilości artykułów o treści przeciwnej do podanej wcześniej. Nie chodziło mi o bezpośrednie odniesienie się do informacji podanych przez prof. Cichosz.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To są zwykłe kontrargumenty w ... "merytorycznej" dyskusji, a prawdziwa cnota... na wierzch zawsze wypłynie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3] 4
|
|
|