administ
Go
|
A w Szwajcarii został...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A w Szwajcarii został... Włosi się obrażą, u nich to Góra Jeleni
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A u nas Jelenia Góra, piękne okolice.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
pikne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
A niektórzy się spieszą i wbiegują z Zermatt na szczyt w mniej niż 3 godzinki. Nie napatrzą się raczej przy tym za dużo.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy zdobywają takie szczyty...To jest niepotrzebne narażanie życia....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy zdobywają takie szczyty...To jest niepotrzebne narażanie życia....
Ja rozumiem. Ale mam za małe cojones Na trudnej trasie jesteś tylko ty i nic innego się nie liczy. Nirwana.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
W imieniu Pani Zofii Kuzioła miło mi poinformować, że " konkurs nadal trwa" i niebawem zostaną umieszczone na Forum szczegółowe informacje.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przez panią Zofię osobiście, czy przez "pośredniak"?
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
Ważna informacja. Mili Państwo, ponieważ jest trudno podjąć decyzję co do laureatów konkursu na "Najdzielniejszego Uczestnika" tego forum, ponieważ darzymy sympatią niemal wszystkich zaangażowanych, podjęliśmy za mądrą radą szanownej pani Reginy Janickiej kryterium matematyczne, którego rezultaty są następujące (dane na 16.10.2013): Wg. stażu: 1. Stachurska Teresa 30.X.2008 2. Radzio 2.09.2009 3. Dasna 7.11.2010 4. Bleckend 2.04.2011 5. Zyon 5.10.2012 6. Gawroche 13.12.2012 Wg. ilości postów: 1. Stachurska Teresa 11.619 2. Radzio 10.515 3. Dasna 9.865. 4. Zyon 8.020 5. Bleckend 6.464 6. Gawroche 6.433 Wg. intensywności pisania czyli średnio postów na 1 dzień: 1. Zyon 20,94 2. Gawroche 20,49 3. Dasna 9,126 4. Radzio 6,959 5. Bleckend 6,913 6. Stachurska 6,391 Jak już wiadomo uczestnikom Forum Renia już otrzymała nagrodę – zdała piękną relację z pobytu w Szwajcarii w miesięczniku „Optymalni”. Marian M został zakwalifikowany jako uczestnik wycieczki do Szwajcarii w terminie 24-28.04.2014, natomiast powyższe osoby zostaną zaproszone indywidualnie czy też w grupach w zależności od życzeń. Detale ustalimy z początkiem 2014 roku. Łączymy serdeczne pozdrowienia. Zofia Kuzioła i Optymalni ze Szwajcarii.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To bardzo miłe, tylko należy poprawić: Marian M na Mariusz M oraz Gawroche na Gavroche i Bleckend na Blackend, no chyba, że zapraszają nie do Szwajcarii tylko do Szwecji
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Marian Paździoch Mnie się podoba!
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
To bardzo miłe, tylko należy poprawić: Marian M na Mariusz M oraz Gawroche na Gavroche i Bleckend na Blackend, no chyba, że zapraszają nie do Szwajcarii tylko do Szwecji Co nagle.... POPRAWKI ZAAKCEPTOWANE i najważniejsze, że jednak zrozumiałeś o kogo chodzi
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To bardzo miłe, tylko należy poprawić: Marian M na Mariusz M oraz Gawroche na Gavroche i Bleckend na Blackend, no chyba, że zapraszają nie do Szwajcarii tylko do Szwecji Co nagle.... POPRAWKI ZAAKCEPTOWANE i najważniejsze, że jednak zrozumiałeś o kogo chodzi Tylko dlatego, że mam poprawną czynność umysłu Inni nie zareagowali...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Tylko dlatego, że mam poprawną czynność umysłu Inni nie zareagowali... Dlatego musze jechac w tym samym terminie z toba ;D. Kto sie jeszcze pisze?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak już wiadomo uczestnikom Forum Renia już otrzymała nagrodę – zdała piękną relację z pobytu w Szwajcarii w miesięczniku „Optymalni”. Marian M został zakwalifikowany jako uczestnik wycieczki do Szwajcarii w terminie 24-28.04.2014, natomiast powyższe osoby zostaną zaproszone indywidualnie czy też w grupach w zależności od życzeń. Detale ustalimy z początkiem 2014 roku...
Dziękuję. Bardzo się cieszę, że moja relacja z wycieczki w miesięczniku "Optymalni" się podobała. Co do laureatów konkursu, to nie bardzo rozumiem, czy spośród wymienionych powyżej osób będą oni wybrani, czy wszyscy wyszczególnieni są laureatami?
|
|
|
|
|
|
|
|